Νέα δημοσιεύματα για Σκάρπα

Το ποδοσφαιρικό μέλλον του Γκουστάβο Σκάρπα αποτελεί θέμα καθημερινής συζήτησης στην Βραζιλία…

Την περσινή σεζόν δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στα δεδομένα της Premier League και τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ το ίδιο ισχύει (για την ώρα) και με την εικόνα του στον Ολυμπιακό.

Στην πατρίδα του τονίζεται πάντως ότι η επιστροφή του στην Παλμέιρας είναι δύσκολη και ο δημοσιογράφος, Πάουλο Βινίσιους

Κοέλιο.

«Είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψει στην Παλμέιρας. Ρώτησα άτομα που εμπλέκονται στην κατάσταση. Πήγε στη Φόρεστ, δεν απέδωσε, πήγε στον Ολυμπιακό, ούτε τώρα παίζει, μένει στον πάγκο. Η ερώτηση που έκανα είναι: “Μπορεί ο Σκάρπα να επιστρέψει τον Ιανουάριο;” και η απάντηση ήταν: “πολύ δύσκολα. Η Φόρεστ δεν δέχεται να τον δανείσει, πρέπει να πουληθεί.” Οπότε υπάρχει διαπραγμάτευση, αν ξέρεις ότι η Νότιγχαμ δεν θέλει να τον δώσει δανεικό, επειδή ρώτησες.

Η επόμενη ερώτηση είναι: “Θέλει ο Σκάρπα να επιστρέψει;” Δεν πήρα απάντηση, αλλά αν βρίσκεσαι σε διαπραγμάτευση, από την πλευρά της Παλμέιρας, είναι λίγο-πολύ ξεκάθαρο ότι η ομάδα δεν μπορεί να κάνει μια μεγάλη επένδυση για έναν παίκτη που θα γίνει 30 ετών, για να τον φέρει με μεταγραφή, αλλά αν είναι για δανεισμό ναι. Όσο ο Σκάρπα δεν αγωνίζεται, είναι απίθανο να γυρίσει, αλλά η απάντηση δίνει την αίσθηση ότι υπήρξε ραντεβού. Η Παλμέιρας έκανε επαφές και ξέρει ότι η Φόρεστ δεν δέχεται τον δανεισμό του, συζητά μόνο για την πώλησή του, αυτό είναι το σενάριο.

Το σενάριο κάνει την κατάσταση δύσκολη, εκτός αν ο Σκάρπα θέλει να επιστρέψει. Τότε οι συζητήσεις με τη Φόρεστ θα είναι πιο εύκολες, καθώς δεν συμμετέχει σε αυτές προς το παρόν. Η Παλμέιρας δεν θα αγοράσει πίσω τον Σκάρπα και ξέρουν ότι η δυσκολία είναι πως η Φόρεστ δεν δέχεται να τον δώσει δανεικό», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα