Παναθηναϊκός: Μέρος της προπόνησης ο Λεκαβίτσιους

16:41 6/6/2019 - Πηγή: Sportime

Εντατικά προετοιμάζεται ο Παναθηναϊκός για τους τελικούς της Basket League, περιμένοντας να μάθει τον αντίπαλο του σε αυτούς.

Συγκεκριμένα, μετά τη νίκη του Προμηθέα επί της ΑΕΚ χθες, οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι που θα γίνει στο ΟΑΚΑ.

Εκεί

ο Παναθηναϊκός θα μάθει, από ποιον θα πρέπει να περάσει για να καταφέρει να πανηγυρίσει ακόμα έναν τίτλο πρωταθλητή.

Το «τριφύλλι» λοιπόν, ολοκλήρωσε τη σημερινή του προπόνηση, με τον Ρικ Πιτίνο να βλέπει τον Λεκαβίτσιους να ακολουθεί μέρος του κανονικού προβλήματος.

Ο Λιθουανός είχε ένα πρόβλημα στο πέλμα, ωστόσο φαίνεται ότι το ξεπερνά και δώσει κανονικά το παρών στους τελικούς.

Στην προπόνηση μάλιστα, βρέθηκε και ο Δημήτρης Διαμαντίδης, με τον Πιτίνο να κάνει χιούμορ και να λέει ότι του πρόσφερε συμβόλαιο για 14 μέρες, αλλά εκείνος δεν το δέχτηκε.

«Είναι σπουδαίο να βλέπεις τον θρύλο του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Διαμαντίδη, στην προπόνηση. Του προσέφερα συμβόλαιο 14 ημερών έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ, αλλά αρνήθηκε. Είναι ξεχωριστός άνθρωπος, αλλά έπρεπε να δεχτεί τα λεφτά», έγραψε ο Αμερικανός προπονητής στο προσωπικό του Twitter.

Great seeing PAO legend Dimitri Diamantidis at practice. Offered him a 14 day contract for a million euros and he declined. Special man but he should have taken the money

— Rick Pitino (@RealPitino) June 6, 2019

The post Παναθηναϊκός: Μέρος της προπόνησης ο Λεκαβίτσιους appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα