Θέλει να μείνει και το ... δείχνει (pic)


Όπως αναφέρει ο θυμόσοφος λαός μας «ο βήχας κι ο έρωτας δεν κρύβονται» κι ο Λίντσεϊ Ρόουζ δε ... βήχει. Μάλλον «ερωτευμένος» με τον Άρη και τη Θεσσαλονίκη μοιάζει ο πολιτογραφημένος Γάλλος αμυντικός. Έχοντας προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «κιτρίνους» ως δανεικός στο δεύτερο μισό της σεζόν, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από όλα όσα βρήκε σ’ αυτό το κεφάλαιο της καριέρας του, όπως αντίστοιχη ήταν η ικανοποίηση από την προσφορά
του στους ανθρώπους του Άρη. Το ... εμπόδιο για τη συνέχιση της καριέρας του στα ίδια δεδομένα είναι η ... Λοριάν. Η ομάδα με την οποία έχει συμβόλαιο κι ενώ δεν τον έχει στα πλάνα της αξιώνει ένα σεβαστό ποσό για την παραχώρησή του.Ο Άρης έχει κάνει την προσφορά του κι έχοντας ως σύμμαχο στο πλευρό του τον ποδοσφαιριστή περιμένει.

Ο ... έρωτας του εν λόγω αμυντικού φαίνεται σε κάθε περίπτωση όπως κι από τη φωτογραφία με εισιτήριο για την Ελλάδα που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, είτε για διακοπές είτε ως – μια ακόμη – σφοδρή ένδειξη των διαθέσεών του για το μέλλον του.
Keywords
Τυχαία Θέματα