Άρης: Πατάει Θεσσαλονίκη ο Ντουάρτε

15:53 6/6/2019 - Πηγή: Sportime

Άρης: Ο Λερίν Ντουάρτε έρχεται! Για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του με τους «κίτρινους».

Ο διεθνής Ολλανδός αναμένεται να αποτελέσει το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, μετά τον Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Ο Ντουάρτε αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή το μεσημέρι. Ο επιθετικός, ο οποίος ολοκλήρωσε τη σεζόν στη Χέρακλες, αναμένεται στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στις 13:30 το μεσημέρι.

Εκεί

αναμένεται να τον υποδεχτούν άνθρωποι της ομάδας για να τον βοηθήσουν να τακτοποιηθεί και στη συνέχεια θα κατευθυνθεί στα γραφεία της ΠΑΕ. Στο πρόγραμμα υπάρχει και η ξενάγηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά και στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας.

Δεν πρέπει να αποκλείεται και η παρουσία φιλάθλων, είτε στο αεροδρόμιο, είτε στο «Βικελίδης» προκειμένου να αποθέωσουν το εν δυνάμει νέο απόκτημα του συλλόγου του Άρη.

Μόλις φτάσει στη Θεσσαλονίκη, ο Ντουάρτε θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις  και αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Σάββα Παντελίδη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το deal θα είναι για τρία χρόνια!

Ο Λερίν Ντουάρτε μέτρησε 29 εμφανίσεις, 6 γκολ και 2 ασίστ με τη φανέλα της Χέρακλες στο πρωτάθλημα Ολλανδίας.

Δεν μένει εκεί ο Άρης

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει και άλλους παίκτες. Γι’ αυτό το λόγο επιδιώκει τη συμφωνία με τον Μπράουν Ιντέγε!

Αυτός είναι ο βασικός στόχος του Άρη για τη θέση του επιθετικού! Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής που πέρασε από τον Ολυμπιακό, είναι ο ποδοσφαιριστής για τον οποίον διαπραγματεύονται στην Αγγλία, Θοδωρής Καρυπίδης και Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος!

Πριν από λίγες ημέρες το Sportime.gr είχε ενημερώσει ότι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης και ο αθλητικός διευθυντής βρίσκονται στο Λονδίνο για μεταγραφικά ζητήματα των «κιτρινόμαυρων». Πλέον στην «επιφάνεια» βγήκε το όνομα του Νιγηριανού επιθετικού με την πλευρά του οποίου οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις.

Η περίπτωση του δεν είναι εύκολη βεβαίως, ωστόσο ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι αποφασισμένος να κάνει την υπέρβαση και να ξοδέψει ένα σεβαστό ποσό για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του Άρη. Άλλωστε στη θέση αυτή η ομάδα του Σάββα Παντελίδη «πονά» αρκετά και αν είχε έναν αξιόλογο επιθετικό την περσινή περίοδο θα μπορούσε να είχε πάει ακόμη καλύτερα.

The post Άρης: Πατάει Θεσσαλονίκη ο Ντουάρτε appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα