Παναθηναϊκός και Παλάσιος έχουν απόσταση σε όλα!

Αρκετά πράγματα έχει να λύσει στο τέλος της χρονιάς ο Παναθηναϊκός και να ξεκαθαρίσει, με ένα από αυτά να είναι και η παραμονή ή όχι του Σεμπαστιάν Παλάσιος.

Ο Αργεντινός έχει κάνει ακόμα μία πολύ καλή χρονιά φέτος, πείθοντας τόσο τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον οποίο άρχισε τη σεζόν, αλλά και τον Φατίχ Τερίμ που την τελειώνει να τον εμπιστευτούν.

Δεν είναι

άλλωστε τυχαίο ότι έχει αγωνιστεί φέτος σε 38 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας παράλληλα επτά τέρματα και οκτώ τελικές πάσες.

Στα 32 του ο Σεμπαστιάν Παλάσιος, έχει περάσει μία τριετία στον Παναθηναϊκό με τα πάνω του και τα κάτω του, με όλους πλέον να γνωρίζουν αυτά που μπορεί να προσφέρει μέσα στο γήπεδο.

Παναθηναϊκός: Αυτά θέλει ο Παλάσιος!

Σίγουρα δεν είναι ο εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά και θα σε πάει ένα επίπεδο πάνω, αλλά δίνει πολλά από αυτά που ζητούν οι προπονητές του.

Πλέον θέλει ένα συμβόλαιο, φτάνοντας το τέλος της καριέρας του, που θα έχει συγκεκριμένες χρηματικές απολαβές και θα καλύπτει τα… θέλω του και στα χρονικά πλαίσια.

Ο Αργεντινός winger αξιώνει 3ετές συμβόλαιο, ο Παναθηναϊκός οριακά σκέφτεται την διετία. Ο Παλάσιος αξιώνει πάνω από 900 κατοστάρικα, ο Παναθηναϊκός δεν σκέφτεται καν τα 700.000 ευρώ ετησίως για να ΄χει τον Παλάσιος στην εξίσωση των 4 wingers.

Οπότε, ας μην φλυαρούμε. Η απόσταση είναι μεγάλη στα βασικότερα σημεία κάτι που κάνει την παραμονή του στην Ελλάδα και τη Super League 1, πάρα πολύ δύσκολη, εκτός και αν η ΑΕΚ έχει διαφορετική άποψη.

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα