Super League: Κρίνεται το πρωτάθλημα στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ – Πρέπει να κάνουν το καθήκον τους Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός!

Μία αγωνιστική που τα έχει όλα είναι η 8η για τα playoffs της Super League, αφού μπορεί να κρίνει τον πρωταθλητή Ελλάδας, αν η ΑΕΚ καταφέρει να νικήσει στη Θεσσαλονίκη.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως και ας πάμε στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας. Σε αυτό ο

Ολυμπιακός λίγο πριν τη μεγάλη μάχη με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference League, θα υποδεχτεί τη Λαμία (17:00, Cosmote Sport 1HD) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ομάδα του Πειραιά δεν έχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη, αν θέλει να παραμείνει στη διεκδίκηση του τίτλου, με όσα ελπίδες έχουν απομείνει.

Από την άλλη η Λαμία που έκανε ζημιά στον ΠΑΟΚ, θέλει να κάνει το ίδιο και μέσα στο Φάληρο, ωστόσο η αποστολή της θα είναι πολύ πιο δύσκολη.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει στη «Λεωφόρο» τον Άρη (20:30, Cosmote Sport 1HD), θέλοντας να επανέλθει στις νίκες.

Το στραπάτσο απέναντι στην ΑΕΚ, ήταν πολύ σκληρό για την ομάδα του Φατίχ Τερίμ που φαίνεται ότι έχει χάσει τα αποδυτήρια και χρειάζεται μόνο νίκη και παράλληλα να ελπίζει σε στραβοπάτημα της ΑΕΚ μέσα στην Τούμπα.

Η αποστολή του μόνο εύκολη δε θα είναι όμως, σε μία… πρόβα τελικού για τον Άρη που θα μπει στο γήπεδο για να τα δώσει όλη και να κόψει βαθμούς.

Super League: Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ ή παράταση αγωνίας;

Στο μεγάλο παιχνίδι όμως της βραδιάς, η ΑΕΚ θα φιλοξενηθεί από τον ΠΑΟΚ (19:30, Novasport Prime) στην Τούμπα, σε ένα ματς που κρίνει πάρα πολλά.

Η Ένωση έχει τον… αέρα από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και γνωρίζει πως με νίκη θα είναι και πάλι πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Ωστόσο αν και ο ΠΑΟΚ δε δείχνει και αυτός σε πολύ καλή κατάσταση, έχει δείξει ότι μέσα στην έδρα του, αν βρεθεί στην καλή του μέρα, μπορεί να νικήσει κάθε αντίπαλο.

Αν καταφέρει να πάρει το παιχνίδι, θα δώσει παράταση στην αγωνία για το ποιος θα στεφθεί πρωταθλητής και παράλληλα θα αυξήσει τις όποιες ελπίδες έχουν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός και φυσικά και ο ίδιος.

Σίγουρα μιλάμε για ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, που Ραζβάν Λουτσέσκου και Ματίας Αλμέιδα θέλουν να πάρουν με κάθε τρόπο.

Super League: Αναλυτικά η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική!

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα