Παναθηναϊκός: Η συγγνώμη του Μολό και η δεύτερη φορά

Μία εσωτερική μεταγραφή φαίνεται πως έχει κάνει ο Παναθηναϊκός από τη στιγμή που προσελήφθη ο Λάζλο Μπόλονι. Ο λόγος για τον Γιοάν Μολό, ο οποίος για τρίτο ματς στη σειρά αγωνίστηκε.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0 την Τρίτη (3/11)

και ο Μολό ήταν στα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν. Όχι γιατί έθελξε με την απόδοσή του, αλλά γιατί αγωνίστηκε ως δεξί μπακ. Σε αυτόν έπεσε ο κλήρος για να καλύψει το κενό του τιμωρημένου Σάντσες ελλείψει του Αντονίτο.

Αξίζει, όμως, να σημειωθεί πως αυτή ήταν η μόλις δεύτερη φορά που ο Γάλλος ξεκινάει βασικός από τη στιγμή που αποκτήθηκε πριν από 1,5 χρόνο! Η μία και μοναδική φορά που είχε αρχίσει σε ματς της Super League 1 ήταν πέρυσι στις 29 Σεπτεμβρίου κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Έναν μήνα μετά έπαιζε βασικός στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή για το Κύπελλο. Το φινάλε, πάντως, δεν ήταν το επιθυμητό για τον 31χρονο, ο οποίος με δεύτερη κίτρινη αποβλήθηκε στο 90′.

Στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη στο Instagram με ποστάρισμά του. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Λυπάμαι πολύ. Ήταν ανόητο αυτό που έκανα. Ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα σ’ αυτή τη θέση. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και την αποφασιστικότητα των παιδιών».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Very sorry for the red card it was stupid was the first time for me at this position I try to give my best happy for the win and the determination of the boys @fcpanathinaikos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yohan Mollo (@mollooffficial) στις 3 Νοέ, 2020 στις 11:29 πμ PST

Το άρθρο Παναθηναϊκός: Η συγγνώμη του Μολό και η δεύτερη φορά εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα