Πόρτο – Μαρσέιγ 3-0

23:56 3/11/2020 - Πηγή: To10.gr

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Πόρτο το παιχνίδι με την Μαρσέιγ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League

Οι Δράκοι χωρίς να αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα, επικράτησαν στο Ντραγκάο των Μασσαλών με 3-0 και έφτασαν τους 6 βαθμούς, μια συγκομιδή που τους φέρνει στη δεύτερη θέση του ομίλου πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι (9β.).

Η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και με γκολ των

Μαρεγκά, Ολιβέιρα και Ντίας έφτασε πανεύκολα στο πολυπόθητο τρίποντο. 

Η εικόνα του αγώνα:

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Κορόνα κέρδισε τις κόντρες, έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Μαρεγκά σαν σε… προπόνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. 

Στο 10’ η Μαρσέιγ είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 1-1, όταν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τοβέν από τον Σα. Ο Παγιέτ ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ και έχασε την ευκαιρία να φέρει στα ίσια το παιχνίδια. Στο 26’ ήταν σειρά της Πόρτο να κερδίσει πέναλτι. Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα εκτέλεση την εσχάτη των ποινών και έκανε το 2-0, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη. Στο 34’ ο διαιτητής έδωσε τρίτο πέναλτι στην αναμέτρηση και δεύτερη υπέρ της Μαρσέιγ για χέρι του Ουρίμπε, αλλά στη συνέχεια μετά τη χρήση του VAR πήρε πίσω την απόφασή του. Ετσι, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Πόρτο ήλεγξε το παιχνίδι και μάλιστα στο 69’ έκανε το 3-0. Ο Κορόνα έδωσε στον Λουίτς Ντίας και αυτός με δεξί πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μανταντά, σφραγίζοντας το τρίποντο για τους Δράκους. Μετά το γκολ ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με την ομάδα του Κονσεϊσάο να φτάνει εύκολα στη νίκη, κάνοντας επίδειξη δύναμης απέναντι στους Μασσαλούς. 

ΠΟΡΤΟ: Μαρκεσίν, Ουρίμπε, Κορόνα (85’ Βιέιρα), Ζαϊντού Σανούσι, Σαρ, Εμπεμπά, Οτάβιο (88’ Γκρούιτς), Ολιβέιρα (90’ Μπαρό), Μαναφά, Λουίς Ντίας (78’ Νακατζίμα), Μαρεγκά (90’ Ταρεμί)

ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Σακάι, Άλβαρο, Καμαρά (83’ Στρόοτμαν), Σανσόν (66’ Κισάνς), Τσαλέτα Τσαρ, Ρονζιέ, Αμαβί, Παγέτ (66’ Ενρίκε), Μπενεντέτο (79’ Ζερμέν), Τοβέν (82’ Ακέ)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μάντσεστερ Σίτι-Ολυμπιακός 3-0
Πόρτο-Μαρσέιγ 3-0

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου:

1. Μάντσεστερ Σίτι 9 (9-1)
2. Πόρτο 6 (6-3)
3. Ολυμπιακός 3 (1-5)
4. Μαρσέιγ 0 (0-7)

Η επόμενη αγωνιστική (25/11):

Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Σίτι (19:55)
Μαρσέιγ-Πόρτο (22:00)

Keywords
Τυχαία Θέματα