Παναθηναϊκός: Η αποκάλυψη Τερίμ για Μπακασέτα και τραυματίες

Ο Παναθηναϊκός έσπασε το μπλόκο του Αστέρα Τρίπολης και επέστρεψε στις νίκες με αποτέλεσμα να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μετά το 2-0 επί των Αρκάδων ο Φατίχ Τερίμ έδωσε ειδήσεις. Η μία εξ αυτών έχει να κάνει με την επικοινωνία που είχε με τον Τάσο Μπακασέτα.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας μπαίνει στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα.

Για τη Δευτέρα (21/1) έχει κλειδώσει η άφιξη του Μπακασέτα και όπως ξεκαθάρισε ο Τερίμ «μας είπε ότι είναι έτοιμος. Τον γνωρίζουμε όλοι. Σήμερα χαιρέτησε την Τραμπζονσπόρ. Την ευχαριστούμε και αυτή». Με άλλα λόγια, μία που μπαίνει, μία που παίζει ο «Μπάκα». Στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ ίσως τον δούμε ακόμη και βασικό. Προέχει ο αγώνας με τον Ατρόμητο. Άγνωστο εάν εκεί θα μπει αποστολή γιατί το πολύ να έχει κάνει μία προπόνηση.

Για τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς δεν θέλησε να πει πολλά. Ανέφερε μόνο ότι «δεν γνωρίζω αν έχει τελειώσει η μεταγραφή του. Δεν ανακοίνωσε κάτι η ομάδα». Κάτι παραπάνω δεν είπε για το κομμάτι της ενίσχυσης.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε πως Βέρμπιτς και Σπόραρ έχουν ενοχλήσεις στο δικέφαλο. Θα κάνουν εξετάσεις και τότε θα φανεί ακριβώς πόσο θα μείνουν εκτός δράσης. Για τους τραυματισμούς ο Τούρκος τεχνικός δήλωσε: Ωστόσο, για τους τραυματισμούς ο Τερίμ τόνισε πως «θέλεις να πάρεις το πρωτάθλημα κι έχεις 100 δικαιολογίες. Δεν μπορεί να γίνει αυτό. Δεν βρίσκω δικαιολογίες σε τραυματισμούς».

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα