Παναθηναϊκός: Δικός του ξανά ο Βαγιαννίδης

Ολοκλήρωσε την προσθήκη της τελευταίας στιγμής ο Παναθηναϊκός κάνοντας δικό του ξανά τον Γιώργο Βαγιαννίδη. Κλείδωσε η συμφωνία με την Ίντερ.

Χώρος για εκείνον στην ιταλική ομάδα δεν υπήρχε. Ενδιαφερόμενοι βρέθηκαν, αλλά καμία περίπτωση δεν προχώρησε και ο Παναθηναϊκός τα εκμεταλλεύτηκε όλα αυτά. Με την Ίντερ στο φινάλε του καλοκαιριού να μην έχει επιλογές, οι «πράσινοι»

κινήθηκαν αποφασιστικά και τον έκαναν δικό τους.

Οι δύο ομάδες είναι σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν τακτοποιηθεί σχεδόν όλες οι λεπτομέρειες και απομένουν κάποια τυπικά ζητήματα που αφορούν κυρίως το πώς θα χωρίσουν Ίντερ και Βαγιαννίδης.

Ο νεαρός δεξιός μπακ είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Αθήνα και το πιο πιθανό είναι να «πετάξει» από το Μιλάνο για τα πάτρια εδάφη την Τετάρτη (1/9). Τότε θα πέσουν και οι υπογραφές με το «τριφύλλι». Ο χρόνος δεν θα πιέζει ούτως ή άλλως καθώς τυπικά ο Βαγιαννίδης θα υπογράψει ως ελεύθερος στον Παναθηναϊκό με το ιταλικό κλαμπ να κρατάει ποσοστό μεταπώλησης.

Διαβάστε ακόμη: 

Survivor – Σάκης Κατσούλης: Γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε φλερτ με τον Σάκη!

Survivor: Κατσούλης και Βασάλος τα… έσπασαν με Τριαντάφυλλο

Μπαρτσελόνα: Δεν τα «βρήκε» με Μορίμπα και τον…έστειλε στη Λειψία

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα