Παναθηναϊκός – Ξάνθη: «Πράσινες» φωνές για ακυρωθέν γκολ! (pic)

Παναθηναϊκός – Ξάνθη: Το VAR μπήκε στη ζωή μας, αλλά τα λάθη συνεχίζονται. Και κάποιες φορές είναι και πολύ σημαντικά, όπως τώρα.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να προηγήθηκε στο 29′, αλλά ο επόπτης είδε οφσάιντ. Το ίδιο είπαν στη συνέχεια και από το VAR. Η απόφαση εκθέτει, όμως, όλους τους εμπλεκόμενους.

Ο Γιόχανσον κάνει τη σέντρα από τα δεξιά για τον Κολοβό, η μπάλα φτάνει τελικά στον Ζαχίντ, εκείνος σουτάρει και από τις κόντρες

ο Νορβηγός χρίζεται σκόρερ. Ωστόσο, ο βοηθός Κωνστάντιος είδε οφσάιντ στην αρχή της φάσης στον Κολοβό. Μόνο που ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός είναι πίσω από την μπάλα -όπως ορίζει ο κανονισμός- τη στιγμή που γίνεται η σέντρα του Γιόχανσον.

Βλέποντας κανείς και την εικόνα που παραθέτουμε πιο κάτω, το γκολ έπρεπε να μετρήσει. Και μάλιστα ο βοηθός Κωνστάντιος δεν είχε κακή θέση. Στο VAR είναι οι Σκουλάς και Νικολακάκης.

Παναθηναϊκός – Ξάνθη: Η επίμαχη φάση

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

The post Παναθηναϊκός – Ξάνθη: «Πράσινες» φωνές για ακυρωθέν γκολ! (pic) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα