Άγριες Μέλισσες: Η σειρά που σπάει… ταμεία και καρδιές! -Τι θα δούμε τη Δευτέρα (vid)

Οι «Άγριες Μέλισσες» ήρθαν για να μείνουν. Κάθε αναφορά στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 συνοδεύεται από απίστευτα κολακευτικά σχόλια. Κάθε φορά που προβάλλεται, στο twitter στήνεται ένα απίστευτο πάρτι.

Όχι για να το… δικάσουν, αλλά για να το αποθεώσουν. Όχι άδικα.

Οι «Άγριες Μέλισσες» σαρώνουν στην τηλεθέαση και καμία σειρά των άλλων καναλιών που βρίσκεται απέναντί τους δεν είναι ικανή για να εκθρονίσει

τις «Άγριες Μέλισσες» από την κορυφή των πινάκων της Nielsen.

Η σειρά εποχής που διαδραματίζεται στον Θεσσαλικό κάμπο το 1958 έχει όλα εκείνα τα συστατικά για να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Και διαθέτει ένα σημαντικό στοιχείο: Από τα πρώτα επεισόδιο τόλμησε να σκοτώσει δύο χαρακτήρες που έμοιαζαν βασικοί!

Την… ευθύνη γι’ αυτό έχει η σεναριογράφος Μελίνα Τσαμπάνη. Μετά από πέντε επεισόδια μας… άφησαν ο «Σέργιος» (Ανδρέας Κωνσταντίνου) και ο «Γιάννος» (Ιωάννης Αθανασόπουλος). Μια που τους αγάπησε το κοινό και μία που τους αποχαιρέτησε.

Και σε αυτή τη ζωή δεν πρόκειται να έρθουν ξανά.

Στο twitter επικράτησε ένας μικρός… χαμούλης μόλις το κοινό συνειδητοποίησε τι συνέβη.

Πάντως, το μήνυμα της σειράς είναι ξεκάθαρος: Κανείς δεν μπορεί να είναι ασφαλής. Όπως ακριβώς συμβαίνει και σε μεγάλες σειρές στο εξωτερικό.

Τι πρόκειται να ακολουθήσει στο επεισόδιο που θα προβληθεί τη Δευτέρα (7/10);

Ορίστε το σενάριο …

«Τα νέα για την αυτοκτονία του Γιάννου πέφτουν σαν κεραυνός στο Διαφάνι. Το δαχτυλίδι του Σέργιου και ένα γράμμα που βρίσκονται πάνω του δεν αφήνουν καμία αμφιβολία… ο Γιάννος αυτοκτόνησε από ενοχές για τον φόνο του Σέργιου. Ο Μιλτιάδης αρνείται να το πιστέψει, το ίδιο και η Μυρσίνη που συνεχίζει να πιστεύει στην ενοχή της Ελένης και δίνει στον Κυπραίο εντολή να μη σταματήσει τις έρευνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΣΚΑΪ: Πρόβλημα οι σειρές στο κανάλι του Αλαφούζου

Η Ελένη και οι αδερφές της βουλιάζουν περισσότερο στις ενοχές τους. Είναι σίγουρες ότι κάποιος άλλος προκάλεσε το θάνατο του Γιάννου αλλά ο μόνος τρόπος να το αποδείξουν είναι να μιλήσουν για τη δική τους ενοχή. Θα πάρουν αυτόν το δύσκολο δρόμο χωρίς επιστροφή;

Η υπόθεση δεν κλείνει ούτε για τον Νέστορα που αναλαμβάνει ρόλο ιατροδικαστή. Παράλληλα η Ασημίνα προσπαθεί να βγάλει απ’ την καρδιά και το μυαλό της τον Νικηφόρο, παρά τις πιέσεις του, ενώ ο Παναγιώτης αποφασίζει να εξομολογηθεί στον παπά Γρηγόρη ένα ένοχο μυστικό, που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα…».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Άγριες Μέλισσες: Η σειρά που σπάει… ταμεία και καρδιές! -Τι θα δούμε τη Δευτέρα (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα