Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Γκερέρο και 0-1! (Vid)

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Μπορεί ο Παναθηναϊκός να ήταν αυτός ο οποίος μπήκε καλά στο ματς, αλλά ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στον αγώνα. Οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης.

Όμως στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης οι «ερυθρόλευκοι» μπόρεσαν να πάρουν το προβάδισμα στο ματς. Συγκεκριμένα, στο 36′ ο Μιγκέλ

Άνχελ Γκερέρο ήταν αυτός ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1.

Σέντρα του Τσιμίκα από τα αριστερά, με τον ΓΚερέρο να γίνεται κάτοχος της μπάλας, να γυρνάει προς την αντίπαλη εστία και με σουτ άνοιξε το σκορ.

Δείτε το γκολ του Ισπανού φορ των Πειραιωτών, ο οποίος είχε σκοράρει και πέρσι στο ΟΑΚΑ, στο ματς που είχε διακοπεί όμως και δεν είχε ολοκληρωθεί. Δημιουργώντας έτσι μία δική του παράδοση ο Γκερέρο στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, σκοράροντας για δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι «αιωνίων» εκτός έδρας.

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

The post Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Γκερέρο και 0-1! (Vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα