Με ήρωα τον Ζβέρεφ κέρδισε ξανά το Laver Cup η Ευρώπη! – VIDEO

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ κέρδισε στο σούπερ tie break τον Μίλος Ράονιτς και χάρισε στην ομάδα της Ευρώπης τον τρίτο σερί Laver Cup τίτλο στη συγκλονιστικότερη μάχη που έχουμε δει στην διοργάνωση αυτή!

Δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί διαφορετικά!

Το συναρπαστικότερο και πιο οριακό Laver Cup από τις τρεις εκδόσεις που έχουμε δει μέχρις στιγμής, κρίθηκε στο τελευταίο ματς ανάμεσα στους Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Μίλος Ράονιτς που πήγε μάλιστα σε σούπερ tie

break!

Παρά το γεγονός ότι ο Κόσμος βρέθηκε με ένα ντεμαράζ τριών νικών μία νίκη μακριά από το Laver Cup έχοντας δύο ευκαιρίες να κάνει δικό του τρόπαιο, η Ευρώπη είχε τον τελευταίο λόγο και με ήρωες τους Ρότζερ Φέντερερ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ, κέρδισε ξανά το τουρνουά!

Πρώτα, ο Ελβετός θρύλος έδωσε παράταση στο θρίλερ με τη νίκη του επί του Τζον Ίσνερ πριν έρθει ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στον Κόσμο κερδίζοντας τον Μίλος Ράονιτς με 6-4, 3-6, 10-4 προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στο κοινό της Γενεύης!

Geneva, your #LaverCup 2019 champions: #TeamEurope!@AlexZverev @rogerfederer @ThiemDomi @StefTsitsipas @RafaelNadal @fabiofogna pic.twitter.com/tkjanbSmpF

Laver Cup (@LaverCup) September 22, 2019

Είδαμε μία συγκλονιστική σειρά, πραγματική διαφήμιση για το τένις η οποία φυσικά κρίθηκε σε ελάχιστες λεπτομέρειες με τον Κόσμο να φτάνει πιο κοντά από ποτέ στο πρώτο τρόπαιο αλλά και πάλι να αποτυγχάνει στα σημεία.

Σε κάθε περίπτωση, η διοργάνωση αυτή έχει κερδίσει πλέον και τους πλέον…δύσπιστους καθώς το σασπένς, το πάθος, η ομαδική δουλειά και η δίψα για τη νίκη, όλα μαζί συνθέτουν ένα εκπληκτικό κοκτέιλ διασκέδασης που μόνο το Laver Cup προσφέρει!

Ήρωας για την Ευρώπη έμελλε να είναι ένας τενίστας που φέτος έχει δεχτεί το ένα “χαστούκι” μετά το άλλο στο τουρ, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ!

Victory scenes like no other.#LaverCup | #TeamEurope pic.twitter.com/giPju7nIgm

Laver Cup (@LaverCup) September 22, 2019

Επιτέλους, ο 22χρονος τενίστας πήρε μία πολύ σημαντική νίκη σε ματς που “έκαιγε” στην καλύτερη στιγμή του στη σεζόν που, ίσως, τον “ξυπνήσει” ώστε να επανέλθει στο κορυφαίο επίπεδο.

13-11 το τελικό σκορ για την ομάδα της Ευρώπης με τους συμπαίκτες του Ζβέρεφ να τον αποθεώνουν μετά τη λήξη της αναμέτρησης και να στήνουν τον δικό τους χορό νίκης!

#TeamEurope lads: pretty happy #LaverCup pic.twitter.com/XU9yNpHECc

ATP Tour (@ATP_Tour) September 22, 2019

Lift it up high, #TeamEurope #LaverCup pic.twitter.com/7RaYBjnTky

ATP Tour (@ATP_Tour) September 22, 2019

Κώστας Αϊτάκης

The post Με ήρωα τον Ζβέρεφ κέρδισε ξανά το Laver Cup η Ευρώπη! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα