Παναιτωλικός: Η αποστολή για την Τούμπα (pic)

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδεύσει στην Τούμπα για την πρεμιέρα της Super League 1 απέναντι στον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ και Παναιτωλικός θα αναμετρηθούν στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Super League 1, όπως είναι πλέον, η νέα

ονομασία.

Οι Αγρινιώτες ανακοίνωσαν αποστολή 19 ποδοσφαιριστών, συμπεριλαμβάνοντας τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τομανέ: «Δεν πλήρωνε ο Παναιτωλικός, η χειρότερη σεζόν μου»

Στην αποστολή του πρώτου αγώνα της νέας αγωνιστικής περιόδου με τον ΠΑΟΚ (Κυριακή 25 Αυγούστου, ώρα 20.00), συμμετέχουν 19 ποδοσφαιριστές.

Παναιτωλικός: Η αποστολή

Είναι οι: Κνετ, Μπάλμπι, Γιοβάνοβιτς, Ταχάρ, Μιμίτο, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντίας, Ντουάρτε, Λουσέρο, Καββαδίας, Φυτόπουλος, Σανιά, Γιαννακόπουλος, Ρομάν, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Μαρσιάλ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#panetolikos #slgr #matchday1

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panetolikos FC / Παναιτωλικός (@panetolikos) στις 24 Αύγ, 2019 στις 1:14 πμ PDT

Ο αγώνας αυτός θα είναι ο πρώτος στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου που θα μεταδοθεί ζωντανά από συλλογική ψηφιακή πλατφόρμα, το «PAOK TV» με την επιλογή του Pay Per View! Αγοράστε το ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportimeστο Facebook.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

The post Παναιτωλικός: Η αποστολή για την Τούμπα (pic) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα