Χωριστούς δρόμους από το "Suicide Squad" θα πάρει το "Birds of Prey"

Flying solo.

Αυτόνομη θα είναι η ιστορία που θα παρουσιαστεί στο "Birds of Prey", σύμφωνα με τα λεγόμενα της σεναριογράφου Christina Hodson.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Total Film (μέσω ScreenRant), η Hodson μίλησε για την ταινία και επιβεβαίωσε ότι η ερχόμενη ταινία της DC δεν θα είναι συνέχεια του "Suicide Squad" (2016).

"Είναι ένας χαρακτήρας που έχουμε συναντήσει, αλλά έχει τη δική του ιστορία και έτσι το είδαμε", είπε. "Δεν περιορίστηκα. Ερωτεύτηκα τον χαρακτήρα και όλους τους άλλους νέους χαρακτήρες και δημιούργησα μια

νέα ιστορία, που είναι μόνη της και δεν χρειάζεται να ακολουθεί κάποια άλλη".

Η Cathy Yan, σεναριογράφος και σκηνοθέτης του "Dead Pigs", σκηνοθέτησε την ταινία στην οποία η Margot Robbie εκτός από πρωταγωνίστρια είναι και παραγωγός. Ως Harley Quinn αναμένουμε να τη δούμε ξανά στο "The Suicide Squad". Ο σκηνοθέτης του "John Wick", Chad Stahelski, θα επιβλέψει τα δεύτερα γυρίσματα του επερχόμενου "Birds of Prey".

Μιλώντας για το "The Suicide Squad" (6 Αυγούστου 2021 στις ΗΠΑ), η επερχόμενη ταινία του James Gunn θα είναι "ολικό reboot", παρά το γεγονός ότι πολλά από τα αρχικά μέλη θα επιστρέψουν. Επιπλέον, το "Joker" (3 Οκτωβρίου 2019 στην Ελλάδα) του Todd Phillips δεν θα ακολουθεί κάποια ιστορία από τα κόμικς. Άλλες σουπερηρωικές παραγωγές του στούντιο είναι τα "Wonder Woman 1984" (5 Ιουνίου 2020 στις ΗΠΑ) της Patty Jenkins, "The Batman" (25 Ιουνίου 2021) και "Aquaman 2" (16 Δεκεμβρίου 2022).

Tο λογότυπο του "Birds of Prey" φέρει όλα τα όπλα που χρησιμοποιούν οι χαρακτήρες, όπως δηλαδή τόξα, βαλλίστρες και ρόπαλα, καθώς και το διαμάντι που κλέβει η Cassandra Cain από τον Black Mask, την οποία βρίσκουν οι άλλες τρεις ηρωίδες και αποφασίζουν να προστατέψουν.

Το cast συμπληρώνουν οι Rosie Perez ως Renee Montoya, Jurnee Smollett-Bell ως Black Canary, Mary Elizabeth Winstead ως Huntress, Ewan McGregor ως Black Mask, Chris Messina ως Victor Zsasz και Ella Jay Basco ως Cassandra Cain.

Το "Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)", όπως είναι ο πλήρης τίτλος, ολοκλήρωσε τα κύρια γυρίσματα από τον Απρίλιο και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Φεβρουαρίου 2020 (ΗΠΑ).

IGN Greece Αέρα "John Wick" θα έχει το "Birds of Prey" Στα χρυσά ντύνεται η Harley Quinn για το "Birds of Prey" Αποκάλυψη λογότυπου μετά την ολοκλήρωση γυρισμάτων για το "Birds of Prey"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα