Ηθοποιό να ενσαρκώσει τον Storm Shadow βρήκε το spin-off του "G.I. Joe"

Ο Snake Eyes χρειάζεται τον Storm Shadow του.

Τον κακό της βρήκε η επερχόμενη ταινία "G.I. Joe: Snake Eyes". Σύμφωνα με το TheWrap, ο Andrew Koji (Warrior του Netflix) ενσωματώθηκε στο cast ως Storm Shadow.

Ο Henry Golding (Crazy Rich Asians, A Simple Favor) θα κατέχει τον ρόλο του Snake

Eyes στην ταινία του Robert Schwentke (RED). Ο Evan Spiliotopoulos (Beauty and the Beast) θα είναι σεναριογράφος και ο Brian Goldner θα κατέχει ρόλο παραγωγού για το project.

Μέσα στο 2017 η Hasbro δήλωσε πως σκοπεύει να επανεκκινήσει τη σειρά ταινιών με μια πιο μοντέρνα προσέγγιση. Ο Snake Eyes είναι μια από τις αρχικές φιγούρες στη σειρά παιχνιδιών της εταιρείας "G.I. Joe: A Real American Hero" που κυκλοφόρησε το 1982. Ο ninja στρατιώτης είναι ένας από τους πλέον δημοφιλείς χαρακτήρες και τον ενσάρκωσε ο Ray Park στην live action ταινία "G.I. Joe: The Rise of Cobra" και στη συνέχειά του "G.I. Joe: Retaliation". Στα κόμικς, το σώμα του έχει καεί και γι'αυτό είναι καλυμμένος με μαύρη στολή. Επίσης, είναι αδερφός του Storm Shadow, ο οποίος δουλεύει για την αρχι-νέμεσις του G.I. Joe, Cobra. Στις ταινίες ενσαρκώθηκε από τον Lee Byung-hun. Οι δύο χαρακτήρες ήταν μέλη της Arashikage Clan και μιας και η ταινία θα είναι origin story πολύ πιθανόν να τους δούμε να προπονούνται μαζί και να γίνονται αντίπαλοι.

To "Snake Eyes" θα κυκλοφορήσει στις 16 Οκτωβρίου 2020.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN Greece Βρέθηκε ο Snake Eyes για το spinoff του "G.I. Joe" Νέα "G.I Joe" ταινία γύρω από τον Snake Eyes στα σκαριά από την Paramount Ημερομηνίες πρεμιέρας για τις ταινίες Hasbro

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα