Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Στα χέρια του Δημήτρη video φωτιά από τη δολοφονία

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Γεμάτο ανατροπές είναι τα επόμενα επεισόδια στη σειρά, Παγιδευμένοι, που αναμένεται να καθηλώσουν το κοινό.

Η σειρά έχει δημιουργήσει το δικό της κοινό και ανεβαίνει σταδιακά στην τηλεθέαση παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό που έχει δημιουργηθεί.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Στα χέρια του Δημήτρη video φωτιά από τη δολοφονία

Στη συνέχεια της σειράς του ΑΝΤ1, ο Δημήτρης θα είναι αυτός που θα έχει κομβικό ρόλο στις εξελίξεις, οι οποίες θα παρουσιαστούν σχετικά με την δολοφονία του Άκη.

Πιο

συγκεκριμένα, ο Δημήτρης ταράζεται όταν λαμβάνει ένα email από άγνωστο αποστολέα το οποίο ανατρέπει ριζικά τα δεδομένα που είχαν μέχρι στιγμής για την υπόθεση του Άκη.

Υπό τον φόβο των εξελίξεων, η ήδη συναισθηματικά φορτισμένη Άννα είναι σε εγρήγορση. Κι ενώ ο Δημήτρης σκέφτεται πώς θα ανακαλύψει αν όντως η Λίνα σκότωσε τον Άκη, το βίντεο που του στέλνει ανώνυμα ο Αλέκος, έρχεται να το επιβεβαιώσει.

Το σοκ του μεγαλώνει, όταν αποκαλύπτοντας αυτή την πληροφορία στην Άννα θα καταλάβει ότι η εκείνη το γνώριζε ήδη. Ένα μεγάλο δίλημμα ορθώνεται μπροστά τους και έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στη σχέση τους, τις οικογένειές τους και τις αξίες τους…

Και οι δύο θα κληθούν να πάρουν σκληρές και επώδυνες αποφάσεις.

Τέλος, ο Θοδωρής συνειδητοποιεί σοκαρισμένος ότι ο Αλέκος και ο Μίλτος έχουν στα χέρια τους ακράδαντα στοιχεία για την ενοχή της Λίνας και ότι η κοπέλα θα καταλήξει στη φυλακή.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις από τη σειρά «Παγιδευμένοι» αλλά και όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

Διαβάστε επίσης:

Παγιδευμένοι: Ανατροπή με Δημήτρη και Άννα-Κάνουν έρωτα και… ξαναχωρίζουν!

Παγιδευμένοι: Αλέκος και Μίλτος έτοιμοι να τελειώσουν τη Λίνα

Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος κάνει τα πάντα για να τους καταστρέψει

Παγιδευμένοι: Προφυλακίζεται ο Φαίδωνας

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα