Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του Μεντιλίμπαρ

14:53 7/4/2024 - Πηγή: Sportime

Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με το νέο συμβόλαιο του Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό.

Ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ συμφώνησε στις αρχές Μαρτίου με τον Ολυμπιακό για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών και μετά το καλοκαίρι, όπου έληγε το αρχικό συμβόλαιο του Βάσκου με τον Ολυμπιακό.

Ο Μεντιλίμπαρ δεν είχε κανένα πρόβλημα να συμφωνήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για αρχική συνεργασία έως το καλοκαίρι, καθώς όπως έλεγε «τότε ή δεν θα θέλεις να με βλέπεις ή θα μου δίνει δύο εκατ. για να μείνω».

Τελικά, μετά την βαριά ήττα του Γεώργιος Καραϊσκάκης από την Μακάμπι Τελ Αβίβ με 1-4, ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε την απόφαση για επέκταση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Βάσκο, ξεκάθαρη ένδειξη εμπιστοσύνης στο προπονητή που μεταμόρφωσε τον Ολυμπιακό και υπέγραψε λίγες μέρες την ιστορική πρόκριση επί των Ισραηλινών στην Σερβία (σ.σ. λόγω του πολέμου στο Ισραήλ).

Αυτές τις μέρες, στην Ελλάδα βρέθηκε ο μάνατζερ του Μεντιλίμπαρ, ώστε να υπογράψουν οι δύο πλευρές το νέο συμβόλαιο του Βάσκου.

Τυπική η διαδικασία, καθώς ο Μεντιλίμπαρ είναι της… παλιάς σχολής και εφόσον έδωσε τα χέρια με τον Βαγγέλη Μαρινάκη από τον Μάρτιο, ήταν σαν να έχει υπογράψει.

Τώρα, ήρθε η ώρα και να υπογράψει.

Ο Μεντιλίμπαρ να σημειωθεί πως είναι ιδιαίτερα συνεργάσιμος με την διοίκηση των ερυθρόλευκων σε διάφορα θέματα που αφορούν τον Ολυμπιακό και την επόμενη μέρα των ερυθρόλευκων, είτε αναφορικά με τις ακαδημίες του Ολυμπιακού είτε με τους παίκτες, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν και δεν έχουν ακόμα ανανεωθεί ή δεν θα ανανεωθούν.

Ο Βάσκος είναι ένας προπονητής που βρίσκεται κοντά στον σύλλογο που προπονεί, αντιλαμβάνεται τα θέλω της ομάδας του και δεν στηλώνει τα πόδια για να γίνει το… δικό του.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Έτσι θα παίξουν οι ερυθρόλευκοι – Το δίλημμα

Ολυμπιακός: Τι συνέβη στο τετ α τετ Όρτα – Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα