Οι πέντε κεντρικοί αμυντικοί που εξετάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

13:50 7/4/2024 - Πηγή: Contra

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να σαρώσει την αγορά το καλοκαίρι για να πάρει ποδοσφαιριστή στην άμυνα. Οι Κόκκινοι Διάβολοι ψάχνονται για κεντρικό αμυντικό και σύμφωνα με δημοσιεύματα έχουν ξεχωρίσει πέντε περιπτώσεις.

Στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας βρίσκεται ο Λένι Γιόρο της Λιλ. Πρόκειται για έναν εξαιρετικά ταλαντούχο ποδοσφαιριστή ο οποίος όμως προορίζεται για το κέντρο άμυνας της Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, ο ατζέντης

Ζόρζε Μέντες φέρεται να συζητάει ήδη με τον Φλορεντίνο Πέρεθ για να γίνει η δουλειά.

Από εκεί και πέρα η Γιουνάιτεντ βλέπει και τους: Γκουεχί από την Κρίσταλ Πάλας, Τοντιμπό της Νις δηλαδή της ομάδας που ανήκει στην INEOS, την εταιρία που μπήκε πρόσφατα στα διοικητικά της ομάδας του Τεν Χαχ.

Την πεντάδα, τώρα, των υποψηφίων στόπερ συμπληρώνουν οι Μπρανθουέιτ της Έβερτον και Ανταραμπιόγιο της Φούλαμ. Σε κάθε περίπτωση βέβαια θα πρέπει να δούμε ποιος θα είναι ο προπονητής στο Όλντ Τράφορντ διότι και ο Έρικ Τεν Χαχ δεν είναι τόσο σίγουρος για την ώρα τουλάχιστον.

Δεν αποκλείεται να υπάρχουν και αποχωρήσεις από την ομάδα όπως για παράδειγμα ο Βαράν δηλαδή ή και ο Μαγκουάιρ που πάντα φευγάτος μοιάζει αλλά εν τέλει μένει και παλεύει για τη θέση του.

Keywords
Τυχαία Θέματα