Ολυμπιακός: Τεράστια έκπληξη Μαρτίνεθ – Ποιος θα είναι βασικός

Ολυμπιακός: Τεράστια έκπληξη Μαρτίνεθ στην ενδεκάδα του Ολυμπιακό ενώ βάζει βασικό παίκτη σε μία από τις… τελευταίες του ευκαιρίες να δείξει κάτι.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sportime, θα παίξει στο Γεντί Κουλέ, με αντίπαλο τον ΟΦΗ με 4-4-2, αφήνει δηλαδή ο Ισπανός τα τρία χαθ (σ.σ. όπως στο νικηφόρο παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ) και παίζει με Καμαρά και Έσε στα χαθ και Ποντένσε, Σολμπάκεν, Μασούρα, Ελ

Κααμπί στα άκρα και την επίθεση.

Πασχαλάκης, Ορτέγκα, Ρέτσος, Πορόσο, Κίνι οι υπόλοιποι, σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα.

Ολυμπιακός: Τεράστια έκπληξη Μαρτίνεθ – Ποιος θα είναι βασικός

Πάει να ρίξει στα βαθιά ο Μαρτίνεθ τον Όλα Σολπμπάκεν, ο οποίος πρέπει να δείξει πράγματα, καθώς ήδη δεν είναι λίγες οι φορές που έχει βαρέσει καμπανάκι για το Νορβηγό, τόσο στις προπονήσεις όσο και σε αγώνες.

Ενδιαφέρουσα πάντως η απόφαση του Μαρτίνεθ να γυρίσει στο 4-4-2 και να αφήσει το 4-3-3 που έπαιξε επιτυχώς ο Ολυμπιακός, στην καλύτερη φετινή εμφάνιση των ερυθρόλευκων με τη Γουεστ Χαμ στο Καραϊσκάκης την Πέμπτη (2-1) καθώς και να μην ξεκινήσει ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος διακρίθηκε με τους Άγγλους.

Τελικά όπως έγινε γνωστό, υπήρξε επιβεβαίωση στα παραπάνω, με τον Ελ Κααμπί όμως να δίνει τη θέση του στον Στέβαν Γιόβετις, στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης:

Ο Ολυμπιακός με τι σύστημα θα κατέβει με τον ΟΦΗ?

Άφαντος ο Σκάρπα – Έρχονται εξελίξεις στον Ιανουάριο;

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα