Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Ρούμπεν Σεμέδο

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα. Πιο συγκεκριμένα αφίχθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», λίγο μετά τις 23:30 το βράδυ.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός έδειξε άμεσα την χαρά του για την ολοκλήρωση της υπόθεσης. Περίμενε και ο ίδιος καρτερικά για να μάθει τα ευχάριστα νέα.

Άλλωστε

από την πλευρά του έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό με τους Πειραιώτες. Και περίμενε να κάνει το ίδιο και η Βιγιαρεάλ.

Ο Ολυμπιακός έκανε τις κινήσεις του το τελευταίο διάστημα και κατάφερε να ολοκληρώσει το θέμα της απόκτησης του.

Προς το παρόν υπήρξε ένα κόλλημα, αλλά ο Ολυμπιακός δεν αποχώρησε από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Για να φτάσει τελικά να δώσει τα χέρια με την ισπανική ομάδα. Η συμφωνία κλείστηκε στα 4,5 εκατ. ευρώ και είναι εξαιρετική. Παράλληλα η Βιγιαρεάλ κράτησε ένα 20% ποσοστό μεταπώλησης.

Ο 25χρονος άσος θα υπογράψει συμβόλαιο 4 χρόνων. Κάτι που θα κάνει την Τετάρτη. Αφού πρώτα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Στη συνέχεια θα μπει ξανά στο αεροπλάνο με προορισμό το Γνιεβίνο της Πορτογαλίας. Για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή.

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Και θα τα δώσω όλα για γίνει καλύτερη η ομάδα».

Ολυμπιακός – Μαρτίνς – Σεμέδο

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέμενε πολύ για την απόκτηση του Σεμέδο. Μάλιστα έπαιξε τον δικό του ρόλο στην ολοκλήρωση της υπόθεσης. Γιατί ήταν αυτός που ξεκίνησε μαζί του τις πρώτες συζητήσεις.

Προκειμένω να το κάμψει τις όποιες αντιρρήσεις είχε στο να μετακινηθεί στην Ελλάδα. Ο Πορτογάλος τεχνικός του εξήγησε πως ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να του δώσει μια νέα ώθηση στην καριέρα του.

Ο Σεμέδο διαθέτει εξαιρετικές ικανότητες και πρόκειται για μια σημαντική ενίσχυση του Ολυμπιακού. Δεν είναι τυχαίο πως μπήκε στο στόχαστρο των Μπενφίκα, Πόρτο. Ωστόσο η Σπόρτινγκ είχε βάλει ρήτρα αγοράς 45 εκατ. ευρώ, για τους μεγάλους συλλόγους της Πορτογαλίας, όταν τον πούλησε στην Βιγιαρεάλ.

Μια ρήτρα που ήταν αποτρεπτική και για τους δύο συλλόγους. Η οποία και βοήθησε τον Ολυμπιακό για να μπορέσει να τον κάνει δικό του.

The post Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Ρούμπεν Σεμέδο appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα