Ολυμπιακός: Έρχεται και τελειώνει και με Νάτχο

Έτοιμος είναι ο Ολυμπιακός να προχωρήσει και το θέμα της αποδέσμευσης συμβολαίου του με τον Μπίμπαρς Νάτχο, ο οποίος είναι εκτός πλάνων. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Μπίμπαρς Νάτχο, δεν υπολογίζει τον Ισραηλινό μέσο.

Δεν έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας και ήταν και εκτός αποστολής για την Πολωνία. Από τη στιγμή που δεν ξεκίνησε με τους Πειραιώτες τις προπονήσεις.

Κάτι το οποίο όμως ήταν αναμενόμενο, από τη στιγμή που ήταν γνωστό ότι

δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό τη νέα σεζόν. Ήταν μία απόφαση η οποία είχε παρθεί από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Έτσι και τώρα, φαίνεται, πως έχουν προχωρήσει οι «ερυθρόλευκοι» το θέμα λύσης συμβολαίου με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή. Μάλιστα όπως ανέφεραν και οι συμπατριώτες του Μπίμπαρς Νάτχο, ο Ολυμπιακός περιμένει τον παίκτη την Τετάρτη στην Ελλάδα.

Προκειμένου να μιλήσει με τους διοικούντες την ΠΑΕ και να υπογράψει τη λύση συμβόλαιο του με τον σύλλογο.

Πλέον βιάζεται και ο παίκτης από την πλευρά του για να αποδεσμευτεί από τους Πειραιώτες. Από τη στιγμή που υπάρχει έντονο ενδιαφέρον της Αλιάνασπορ για να τον κάνει δικό της. Από τη στιγμή όμως που δεσμεύεται με συμβόλαιο, δεν πρόκειται οι Τούρκοι να μπουν στη διαδικασία να τον αγοράσουν από τον Ολυμπιακό. Για αυτό και ο Νάτχο από την πλευρά του θέλει να τελειώνει με το θέμα του συμβολαίου του. Για να μείνει ελεύθερος.

The post Ολυμπιακός: Έρχεται και τελειώνει και με Νάτχο appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα