Κατελάρης: Τον πιστεύουν Ομόνοια και Μπεργκ

Ο Φάνος Κατελάρης είναι πιο κοντά από ποτέ στην παραμονή του στην κυπριακή ομάδα, που δεν τον συμπεριέλαβε στους «κομμένους» εν όψει της νέας σεζόν.

Η επικοινωνιακή πληγή θα μείνει στον Παναθηναϊκό, όπως όλα δείχνουν, από την υπόθεση ενδιαφέροντος για τον μέσο της κυπριακής ομάδας. Που δεν αποκλείεται όχι μόνο να συνεχίσει την καριέρα του στο Νησί, μα να μείνει στην Ομόνοια.

Οι νησιώτες «πράσινοι» έχουν ανοίξει νέο κύκλο επαφών με την πλευρά του, όπως μετέδωσαν τα κυπριακά ΜΜΕ. Προτείνοντας

3ετές συμβόλαιο στον εξελίξιμο χαφ. Ο νέος προπονητής Χένινγκ Μπεργκ φαίνεται πως έχει καλή άποψη για τον Κατελάρη. Για αυτό και ως τώρα δεν έχει κυνηγήσει στο μεταγραφικό παζάρι ποδοσφαιριστή στη θέση του.

Οι Κύπριοι δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τα οικονομικά προβλήματα, τα οποία ταλαιπώρησαν τον σύλλογο τα προηγούμενα χρόνια, αλλά βρίσκονται σε μία κατάσταση ικανή να μην χάνουν τουλάχιστον δίχως αντίτιμο ισχυρά περιουσιακά τους στοιχεία. Η πρόθεση των διοικούντων την Ομόνοια φάνηκε από τις 3 αρνήσεις στην ΑΕΚ Λάρνακας στις 30.000, 70.000 και 100.000 ευρώ. Ξεκαθαρίστηκε, επίσης, από την υποτιμητική αναφορά στην πρόταση του Παναθηναϊκού, η οποία δεν είχε άμεσο οικονομικό αντάλλαγμα!

ΕΚΤΟΣ «ΚΟΜΜΕΝΩΝ»

Ο 22χρονος μέσος εμφανίστηκε ότι θέλει να έρθει στην Ελλάδα, αν και από την αρχή -όπως καταγράφηκε στο Sportime- προβληματιζόταν από την πρόταση που είχε στα χέρια του από τους «πράσινους». Κυρίως από το έλλειμμα σε προσωπικές παροχές, πέραν των χρημάτων. Μόνο να αποκλειστεί, λοιπόν, δεν μπορεί το ενδεχόμενο να «πάτησε» ο ίδιος ο Κατελάρης στη σύνδεση του ονόματός του με τον Παναθηναϊκό, ώστε να εξασφαλίσει ευνοϊκότερους όρους συνεργασίας με τη νυν ομάδα του.

Η προετοιμασία της Ομόνοιας εκκινεί την ερχόμενη εβδομάδα και ο Μπεργκ δεν ενέταξε στους «κομμένους» τον Κύπριο μέσο. Σε αντίθεση με τους Τόμας Μεχίας, Μάρκο Μότα, Μίκαελ Γκαφούρ, Ραούλ Λοέ, Σάσα Ζίβετς και Χουανάν Εντρένα! Όλοι τους με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020, όπως ο Φάνος Κατελάρης, οι οποίοι τέθηκαν εκτός πλάνων και ενημερώθηκαν να βρουν ομάδα.

ΜΑΧΙΜΟΣ Ο ΤΖΟΝΣΤΟΝ

Στις 9 Ιουλίου η Σέλτικ δίνει τον παρθενικό επίσημο αγώνα της σεζόν, απέναντι στη Σαράγιεβο, για τον 1ο προκριματικό του Champions League. Εκτός έδρας, με τη ρεβάνς να είναι για τις 17 του μήνα. Ως τότε θα προετοιμάζεται σε Αυστρία και Ελβετία, όπου θα δώσει φιλικά ματς. Ο Μίκι Τζόνστον, που έχει συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό, ακολουθεί τις κινήσεις των Κελτών. Λογίζεται μάχιμος, ο Νιλ Λένον θέλει να τον τσεκάρει πριν από ενδεχόμενο δανεισμό. Πιθανότητες να γίνει κάτι με το «τριφύλλι»; 5%.

The post Κατελάρης: Τον πιστεύουν Ομόνοια και Μπεργκ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα