Ολυμπιακός: Ρεπό για να ηρεμήσουν…

Δεν είχε προπόνηση ο Ολυμπιακός τη Δευτέρα, μία ημέρα μετά από τον αγώνα που έδωσε στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς, είχε από πριν προγραμματίσει να δώσει ρεπό στους παίκτες του.

Έτσι ώστε να ξεκουραστούν από τη στιγμή που την προηγούμενη εβδομάδα δεν είχαν πάρει καθόλου ρεπό. Εξαιτίας του μεσοβδόμαδου αγώνα με την Τότεναμ, στην πρεμιέρα

των ομίλων του Champions League.

Μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό όμως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν έναν ακόμη λόγο για να πάρουν ρεπό. Δεν ήταν τόσο η σωματική κούραση, αλλά η ψυχολογική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: Θα «ανοίξει» το ροτέισον

Δεν ήταν καλή η ομάδα στο ντέρμπι του πρωταθλήματος και αυτό έκανε όλους τους παίκτες να σκύψουν το κεφάλι μετά το ισόπαλο 1-1. Δεν ήταν μόνο το κακό αποτέλεσμα που είχε ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, αλλά η εικόνα της ομάδας.

Για αυτό και το ρεπό έγινε ακόμη πιο αναγκαίο για τους παίκτες της ομάδας του Πειραιά. Έτσι ώστε να ξεκουράσουν το μυαλό τους και να σκεφτούν μόνοι τους τι έφταιξε στο ΟΑΚΑ.

Κάτι, λοιπόν, που σημαίνει πως την Τρίτη θα αρχίσει ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για την αναμέτρηση του Σαββάτου. Όποτε θα υποδεχτεί τη Λαμία στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League 1.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ολυμπιακός: Ρεπό για να ηρεμήσουν… appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα