Ολυμπιακός: Επιχείρηση «επαναφοράς»

Δεν μπόρεσε ο Ολυμπιακός να πάρει αυτό που ήθελε μέσα στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν τη νίκη που θα τους έδινε από τώρα μία διαφορά από τον ΠΑΟΚ.

Η νίκη όμως δεν ήρθε, μετά το τελικό 1-1 στο ΟΑΚΑ. Σε ένα ματς στο οποίο ο Ολυμπιακός

κινδύνεψε ακόμη και να γνωρίσει την πρώτη του ήττα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η εμφάνιση των Πειραιωτών ήταν κακή και δεν θύμισε σε καμία περίπτωση προηγούμενα ματς. Αυτό ήταν κάτι που προβλήματισε τον τεχνικό της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς. Το τόνισε και ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου ότι η εικόνα δεν ήταν καλή. Δεν ήταν αυτή που περίμενε και ο ίδιος, αφού ο Ολυμπιακός είχε προετοιμαστεί για να βγάλει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Μαρτίνς: Δεν είπε πολλά στα αποδυτήρια (vid)

Ήρθε, λοιπόν, το 1-1 με κακή εμφάνιση και πλέον ο στόχος είναι ένας.

Επιστρέφουν οι «ερυθρόλευκοι» την Τρίτη στις προπονήσεις τους και θέλουν να επικεντρωθούν στην «επαναφορά» της ομάδας. Να αφήσουν οι ποδοσφαιριστές πίσω τους το ματς με τον Παναθηναϊκό και να επανέλθουν στις καλές τους εμφανίσεις.

Αυτό θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με τη Λαμία στο Καραϊσκάκη. Αλλά και της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι για το Champions League.

Σε αυτό θα επικεντρωθεί ο Πορτογάλος τεχνικός με την επιστροφή της ομάδας στο Ρέντη. Στην επαναφορά των ποδοσφαιριστών του ψυχολογικά και αγωνιστικά. Θέλει να τονίσει τα λάθη που έγιναν στο ΟΑΚΑ και παράλληλα να προετοιμάσει τον Ολυμπιακό για τη συνέχεια.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ολυμπιακός: Επιχείρηση «επαναφοράς» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα