Λαμία: Μετά την ακτινογραφία και μαγνητική ο Σασί

Στη Λαμία προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους το ανεπιτυχές αποτέλεσμα με τον Πανιώνιο. Ακολουθεί το πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Το πρώτο μέλημα εκεί είναι να μην ξεφύγει το σκορ. Ο Σωτήρης Αντωνίου, όπως ενημερώσαμε, δεν πρέπει να αισθάνεται άνετα, αλλά ο δικός του τελικός θα είναι την επόμενη αγωνιστική με τον Παναιτωλικό. Εκτός και εάν η Λαμία

διασυρθεί από τους Πειραιώτες. Εκεί όλα είναι ανοιχτά.

Τη Δευτέρα (23/9) η προπόνηση ήταν απογευματινή στη Νέα Άμπλιανη. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι είχαν παίξει με τον Πανιώνιο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και κατοχής μπάλας. Μάλιστα συμμετείχαν και αρκετά παιδιά από την Κ19 ώστε να παιχτεί ένα οικογενειακό δίτερμα για να πάρουν χρόνο συμμετοχής όσοι δεν αγωνίστηκαν με τους Νεοσμυρνιώτες.

Ο Σάσι, που αποχώρησε τραυματίας από το ΔΑΚ, έκανε ακτινογραφία και εκείνη δεν έδειξε κάποιο σπάσιμο. Την Τρίτη (24/9) θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί ακριβώς το μέγεθος του προβλήματος. Απών και ο Καραμάνος λόγω στρατού.

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

The post Λαμία: Μετά την ακτινογραφία και μαγνητική ο Σασί appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα