Ολυμπιακός: Πουθενά στις τράμπες ο Ομάρ

16:15 6/8/2019 - Πηγή: Sportime

Ένας από τους παίκτες που διαθέτει ο Ολυμπιακός και είδε το όνομα του να φιγουράρει αρκετά σε μεταγραφικές φήμες, είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο Νορβηγός δεξιός μπακ, ακούστηκε έντονα για την Κρίσταλ Πάλας, με την «Dailymail» να τονίζει πως η ομάδα της Αγγλίας είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για τον παίκτη.

Μάλιστα το ίδιο ρεπορτάζ γράφει πως η Πάλας είναι διατεθειμένη

να δώσει 7 εκατομμύριο λίρες για την απόκτησή του.

Στόχος φυσικά ήταν η κάλυψη του του Άαρον Γουάν-Μπισάκα, ο οποίος αποχώρησε και από τη νέα χρονιά θα φοράει τη φανέλα της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ.

Η στήλη «Agent Greek» όμως, στο Sportime της Τρίτης, αναφέρει κάτι τελείως διαφορετικό με αυτά που έχουν γραφτεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Η Βαλένθια του Μέντεζ δείχνει… Μεδράν!

Συγκεκριμένα τονίζεται πως, οι τράμπες που γίνονται σε όλη την Ευρώπη για δεξιούς αμυντικούς είναι πολλές, με τις αγγλικές ομάδες να έχουν μεγάλη συμμετοχή.



Η Έβερτον έδωσε 14 εκατομμύρια ευρώ στη Μονακό και πήρε τον Σιντιμπέ. Οι Μονεγάσκοι προσφέροντας 10 απέκτησαν από τη Μονπελιέ τον Ρούμπεν Αγκιλάρ, αφήνοντας… παγωτό προαναφερόμενη  Κρίσταλ Πάλας, η οποία είχε καταθέσει ισόποση πρόταση.

Και κάπου εκεί μπαίνει ο Ομάρ Ελαμπντελαουί και ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο παίκτης δε βρίσκεται στις πρώτες εναλλακτικές  των Λονδρέζων (βασική ο Κορτσιά της Σεβίλλης…). Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει κάτι, αφού δημιουργούνται αρκετές «τρύπες».

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post Ολυμπιακός: Πουθενά στις τράμπες ο Ομάρ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα