Ολυμπιακός: Ποιος παίκτης θα δώσει ανάσες στον Έσε;

Με την επανέναρξη των αγωνιστκών υποχρεώσεων, ο Ολυμπιακός έχει «καυτό» πρόγραμμα σε Stoiximan Super League και Europa League.

Mέχρι και την επόμενη διακοπή, οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να δώσουν έξι σημαντικά και συνάμα δύσκολα ματς. Τρία εντός με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ

και Γουέστ Χαμ, αλλά και τρία μακριά από το Φάληρο, επίσης με τους Άγγλους, καθώς και με τους ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης.

Αν μη τι άλλο, μέσα σ’αυτές τις είκοσι μέρες θα κριθούν πολλά. Κατά πόσο θα μπορέσει η ομάδα του Πειραιά να διατηρήσει το προβάδισμά της από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, αλλά και αν θα μπορέσει να πάρει κάποιον έξτρα βαθμό κόντρα στα «σφυριά».

Γι’αυτό, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ χρειάζεται τα καλύτερα χαρτιά του διαθέσιμα. Έλα όμως που στον άξονα ξαφνικά προκύπτει λειψανδρία. Και όχι σε οποιαδήποτε θέση, αλλά σ’αυτή του εξαριού.

Οι Πειραιώτες διαθέτουν εκεί τον Έσε, ο οποίος έχει εκπληκτικά τρεξίματα και συνεισφέρει τα μέγιστα. Τι γίνεται όμως σ’αυτά τα συνεχόμενα ματς. Καθ’ορισμόν δεν γίνεται να παίζει συνέχεια ο Αργεντινός.

Επομένως, ο προπονητής του Ολυμπιακού αναζητά τον παίκτη που θα του δώσει ανάσες. Εύκολη αποστολή δεν είναι.

Ολυμπιακός: Κι ο κλήρος πέφτει στον Σωτήρη

Αρχικά, από τη στιγμή που ο Ιμπόρα δεν αισθάνεται σίγουρος ακόμα λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατο, δεν μπορεί να λογίζεται ως αξιόπιστη λύση, όση εμπειρία κι αν διαθέτει.

Ο Καρβάλιο από την άλλη, δεν είναι εξάρι. Εκτός αυτού, δεν δείχνει να κολλάει στο ροτέισον, παρά την ενθαρρυντική αρχή.

Άσχετο, αλλά θα πρέπει να το παλέψει πολύ και ο Σολμπάκεν για να μπει γερά στο ροτέισον.

Ο κλήρος λοιπόν πέφτει στον Αλεξανδρόπουλο. Επίσης δεν τον λες εξάρι. Όμως, αυτή τη στιγμή φαντάζει ο μόνος εύπλαστος παίκτης που να μπορεί να κάνει τα… ρεπό του Έσε.

Ας πούμε ότι παίζει στα δύο ντέρμπι και στα ματς με την Γουέστ Χαμ. Τρίπολη και Ηράκλειο, προκειμένου ο Αργεντινός να μην κλατάρει, θα χρησιμοποιηθεί ο νεαρός Έλληνας.

Κάτι που είδαμε και στο ματς με την Κηφισιά, αλλά σίγουρα με Αρκάδες και Κρητικούς, η δυσκολία αυξάνεται. Αισιοδοξία όμως υπάρχει ότι ο 22χρονος θα αντικαταστήσει επάξια ένα από τα μεγαλύτερα asset του συλλόγου.

Όπως υπάρχει αισιοδοξία και για την εικόνα του Γιόβετιτς.

Σπύρος Γιαννόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα