Διαιτησία: Ούτε στο Αζερμπαϊτζάν είναι ο Μάριν, ούτε το συμβόλαιο ήταν το πρόβλημα – Στην Ελλάδα ο Φρόιντφελντ – Δεν θα γίνει Μπένετ ο Καπέλα!

Διαιτησία: Τα έμπλεξε με τον Μάριν ο Μπαλτάκος. Μπορούσε, αλλά δεν ήθελε να έρθει ο Ισπανος. Ήρθε όμως ο Φρόιντφελντ που τα είπε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Μόνο με αποζημίωση θα φύγει ο Καπέλα.

Διαιτησία: «Δημοσιεύματα που αναφέρονται στη δήθεν απόρριψη προτάσεων της ΕΠΟ για συνεργασία με ξένους διαιτητές ως προς τη θέση του προέδρου της ΚΕΔ/ΕΠΟ, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα». Αυτό ανέφερε η ανακοίνωση της ΕΠΟ

την Τετάρτη 4/10.

Στην συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, έξι μέρες αργότερα, ο Τάκης Μπαλτάκος παραδέχθηκε οτι πρώτη επιλογή ήταν ο Χουάν Μαρίν, ο Ισπανός συνεργάτης του Περέιρα στην ΚΕΔ.

Σωστό, επιβεβαίωνοντας και το Sportime το οποίο αποκάλυψε οτι ο Μάριν δέχθηκε τηλέφωνο από τον Μπαλτάκο, αλλά αρνήθηκε την πρόταση να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Από εκεί και μετά, όμως όσα ειπώθηκαν δια στόματος προέδρου της Ομοσπονδίας, είτε δεν ισχύουν, είτε δεν είναι η πραγματικότητα.

Ο Μάριν έχει συμβόλαιο με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Καζακστάν και όχι Αζερμπαϊτζάν. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο, αλλά αυτό δεν αποτελεί το λόγο της άρνησης του Ισπανού να επιστρέψει στη χώρα μας!

Λύση θα μπορούσε να βρεθεί, αν ο Μάριν το έβλεπε ζεστά. Ο Ισπανός δεν θέλει να έρθει στην Ελλάδα και επικαλέστηκε μάλιστα και τον εγγονό του, για την επιστροφή του στη χώρα του μόλις ολοκληρωθεί η συνεργασία του με το Καζακστάν.

Διαιτησία: Ήρθε στην Ελλάδα ο Φρόιντφελντ!

Τελικά, μετά το άκυρο του Μάριν, ο Μπαλτάκος στράφηκε στον Πίτερ Φρόιντφελντ. Προσωπική επιλογή του προέδρου της ΕΠΟ, τον οποίο δεν γνώριζε, αλλά του είχε προταθεί ως όνομα και είχε μιλήσει μάλιστα μαζί του, και πριν αναλάβει ο Μπένετ!

Ο Σουηδός βρέθηκε στην Ελλάδα και την Πέμπτη συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας για τα διαδικαστικά. Το συμβόλαιο του θα είναι μέχρι το τέλος της σεζόν και οι αποδοχές του θα είναι πάνω απο εκείνες του Μπένετ και κάτω από εκείνες του Κλάτενμπεργκ. Ο πρώτος έπαιρνε ένα 15άρι τον μήνα και ο δεύτερος 25 χιλιάρικα!

Δεν παραιτείται ο Καπέλα!

Όταν έγραφαν οτι ο Ζοάο Καπέλα προαλείφεται για αρχιδιαιτητής, το Sportime αποκάλυπτε οτι όχι μόνο δεν είναι υποψήφιος, αλλά παίζει και να φύγει κι αυτός! Ο ΠΑΟΚ για τους δικούς του λόγους δεν τον θέλει και ζητάει την αντικατάσταση του. Έχει ήδη ενημερωθει ο νέος αρχιδιαιτητής και ψάχνει για VAR manager στο εξωτερικό. Φυσικά όχι συμπατριώτη του, αφού στη Σουηδία δεν έχουν VAR.

Πάντως ο Καπέλα που έμεινε για τα χρήματα, το ξεκαθαρίζει. Δεν πρόκειται να γίνει Μπένετ. Τι σημαίνει αυτό; Οτι δεν πρόκειται να παραιτηθεί. Μόνο με αποζημίωση θα μας αδειάσει την γωνιά!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα