Ιρλανδία – Ελλάδα: Πέρασε από το Δουβλίνο η Εθνική

Live ενημέρωση στην αναμέτρηση Ιρλανδία – Ελλάδα (21:45, Novasports Prime, Alpha) που διεξάγεται στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2024.

Η «γαλανόλευκη» τα παίζει… όλα για όλα στο αποψινό παιχνίδι, ελπίζοντας παράλληλα σε ένα «δώρο» της πρωτοπόρου Γαλλίας, η οποία την ίδια ώρα φιλοξενείται από την Ολλανδία.

Ιρλανδία – Ελλάδα LIVE

Τέλος στο παιχνίδι

Διπλή ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρία του Ντόχερτι

– Είχαν απαντήσεις Μασούρας και Βλαχοδήμος

Μαγική κίνηση και καρφωτή κεφαλιά που πέρασε έξω από τον Ιωαννίδη!Τα εύσημα έδωσε ο Πογέτ στον Γιακουμάκη «χτυπώντας» τον!Λίγο έλειψε να κάνει το 0-3 ο ΠέλκαςΣέντρα στο β’ μέρος

Πάει στα αποδυτήρια με… σχαριά ο Μασούρας

0-2 για την Ελλάδα στις καθυστερήσεις με τον Μασούρα!Πανέμορφη αντεπίθεση, νικάει τον Πέλκα ο Μπαζούνου!20′ 0-1 με κεφαλιά «οβίδα» του Γιακουμάκη! 

Κοντά στο γκολ ο Μπακασέτας με μακρινό σουτ

4′ Απειλούν οι Ιρλανδία, δοκάρι και έξω το σουτ του ΦέργκιουσονΣέντρα στο ματςΟι ενδεκάδες

ΙΡΛΑΝΔΙΑ ( Mπαζούνου, Ντόχερτι, Ντάφι, Κάλεν, Μπράουν, Φέργκιουσον, Σμόλμποουν, Σκέιλς, Νάιτ, Ογκμπένε, Κόλινς.

ΕΛΛΑΔΑ (Γκουστάβο Πογέτ): Βλαχοδήμος, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Ρότα, Μάνταλος, Κουρμπέλης, Μπακασέτας, Πέλκας, Μασούρας, Γιακουμάκης

Αναπληρωματικοί:

ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Τράβερς, Ο’Λάιρι, Μάνινγκ, Ο’ Σέι, Ρόμπινσον, Άιντα, Ομομπαμιντέλε, Σάικς, Μολούμπι, ΜακΓκράθ, Τζόνστον, Εμποσέλε.

ΕΛΛΑΔΑ: Πασχαλάκης, Διούδης, Κουλιεράκης, Μπουχαλάκης, Ιωαννίδης, Παυλίδης, Φούντας, Χατζηγιοβάνης, Αλεξανδρόπουλος, Σάλιακας, Γιαννούλης, Σιώπης.

Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα