Κρίσιμη εβδομάδα για Μάρκος Αντόνιο – Αυτά τα στοιχεία θα προσθέσει στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση και τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Μάρκος Αντόνιο.

Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να εκμεταλλευτούν τη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων, προκειμένου να πάρει τον χρόνο του ο Βραζιλιάνος ώστε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και να παίξει για πρώτη φορά με τα «ασπρόμαυρα».

Κανείς στον Δικέφαλο δεν θέλει

να βιαστεί με την περίπτωσή του λόγω της θλάσης με την οποία ήρθε από τη Ρώμη και η ένταξή του στις κανονικές προπονήσεις θέλουν να γίνει με τον σωστό τρόπο και όταν είναι στο 100%.

Έτσι, θα γίνει η προσπάθεια να μπει στο κανονικό πρόγραμμα από την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να φανεί πως θα ανταποκριθεί. Άλλωστε, αυτός είναι ο παίκτης που περιμένει πως και πως ο Λουτσέσκου.

Ο 23χρονος, είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να προσθέσει στον ΠΑΟΚ τα αγωνιστικά στοιχεία που του λείπουν, συμπληρώνοντας απόλυτα το παζλ της μεσαίας γραμμής.

Η ταχύτητά του και η εκρηκτικότητα είναι κάτι που λείπει από το «ασπρόμαυρο» κέντρο και μπορεί άψογα να δέσει με τους Σβαμπ, Οζντόεφ και Μεϊτέ, αφού και οι τρεις διαθέτουν διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει μεγάλη εμπειρία ήδη από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και τη Λάτσιο, κάτι που θα δώσει άλλον «αέρα» τόσο στα αποδυτήρια, όσο και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Την περσινή σεζόν, κατέγραψε εξαιρετικά στατιστικά στη Serie A, έχοντας 90% ποσοστό επιτυχημένων πασών σε 16 αναμετρήσεις και 32 επαφές κατά μέσο όρο στα 589 αγωνιστικά λεπτά.

Ο Σουαλιχό Μεϊτέ ήδη ξεκίνησε να δείχνει την ποιότητα που διαθέτει με αποκορύφωμα το εξαιρετικό παιχνίδι κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και άπαντες περιμένουν και τον Μάρκος Αντόνιο, καθώς  αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τους Ιταλούς ώστε να αποτελέσει βασικό «γρανάζι» στην «ασπρόμαυρη» μηχανή.

Με την ενσωμάτωσή του στην ομάδα, θα λυθούν τα «χέρια» του Ραζβάν Λουτσέσκου, που θα προσθέσει ακόμα μία πολύ ποιοτική λύση στις επιλογές του, αφού ακολουθεί νέο πρόγραμμα «φωτιά» με συνεχόμενους κρίσιμους αγώνες.

Μάριος Σταμπουλής για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα