MotoGP Ινδονησία: Η Ducati στέφθηκε πρωταθλήτρια κατασκευαστών

MotoGP Ινδονησία: Η Ducati στέφθηκε πρωταθλήτρια κατασκευαστών στην Ινδονησία

Με 218 πόντους μπροστά από την KTM στο τέλος του Σαββατοκύριακου MotoGP Ινδονησία , έναντι 222 για διανομή, η Ducati είχε μια καλή ευκαιρία να κερδίσει τον τίτλο στο τέλος του Sprint του Grand Prix της Ινδονησίας. Στην πραγματικότητα,

η αυστριακή εταιρεία έπρεπε να κερδίσει εννέα βαθμού ς περισσότερους από τον Ιταλό κατασκευαστή κατά τη διάρκεια του αγώνα το υ Σαββάτου για να καθυστερήσει αυτή την προθεσμία.

Brad Binder στην αρχή της εκδήλ ωσης και από τις τρελές επιστροφές του Jorge Martin και του Marco Bezzecchi. Top 10 (Jack Miller – 9ος) έναντι έξι Ducatis. Η νίκη του Martinator προσφέρει τέλειο σκορ στους Reds.

Ένα alpha στη σειρά στον κατασκευαστή της Μπολόνια, με έξι αγώνες και 5 σπριντ να απομένουν αυτή τη σεζόν.

For example, Ducati το Grand Prix της Αμερικής που κέρδισε ο Álex Rins (LCR Honda) στη Μεγάλη Βρετανία επίσης . όπως στην Καταλονία.

Η Ducati έχει πλέον 502 βαθμούς, ενώ η KTM καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση σε αυτή την κατάταξη με 273 μονάδες.

MotoGP 2023 μετά το Sprint στο MotoGP Ινδονησία

Ducati – 502 πόντουςKTM – 273 πόντουςAprilia – 246 βαθμοίHonda – 142 πόντουςYamaha – 136 πόντους

Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου: Ένας δολοφόνος έξω απ΄ το σπίτι σουΧίλιος Αναστάσιος μέσα στις 10 πιο σημαντικές προσωπικότητες της Ελληνικής Ναυτιλίας5 +1 βόμβες μεταγραφικές κινήσεις που συγκλόνισαν το MotoGPΗ McLaren τα πήρε όλα στο Grand Prix του QatarMotoGP Indonesia: Έχουμε αγώνα αυτή την εβδομάδα

MotoGP Ινδονησία:  Αποτελέσματα αγώνων σπριντ από το Ινδονησιακό MotoGP στο Mandalika, γύρος 15 από 20 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 2023.

MOTOGP ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ 2023, MANDALIKA – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΣΠΡΙΝΤ

POS ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ NAT ΟΜΑΔΑ ΧΡΟΝΟΣ/ΔΙΑΦ
1 Χόρχε Μάρτιν ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Pramac Ducati (GP23) 19μ 49.711 δευτ
2 Λούκα Μαρίνη ITA Mooney VR46 Ducati (GP22) +1.131 δευτ
3 Μάρκο Μπεζέκι ITA Mooney VR46 Ducati (GP22) +2.081 δευτ
4 Μάβερικ Βινιάλες ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Aprilia Racing (RS-GP23) +2.720 δευτ
5 Φάμπιο Κουαρτάραρο FRA Monster Yamaha (YZR-M1) +3.121 δευτ
6 Fabio Di Giannantonio ITA Gresini Ducati (GP22) +4.203 δευτ
7 Ενέα Μπαστιανίνι ITA Ducati Lenovo (GP23) +4.981 δευτ
8 Francesco Bagnaia ITA Ducati Lenovo (GP23) +5.465 δευτ
9 Τζακ Μίλερ AUS Red Bull KTM (RC16) +7.852 δευτ
10 Μιγκέλ Ολιβέιρα POR RNF Aprilia (RS-GP22) +8.942 δευτ
11 Takaaki Nakagami JPN LCR Honda (RC213V) +12.034 δευτ
12 Γιόχαν Ζάρκο FRA Pramac Ducati (GP23) +14.015s
13 Αουγκούστο Φερνάντεθ ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Tech3 GASGAS (RC16)* +14.823 δευτ
14 Ραούλ Φερνάντεθ ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ RNF Aprilia (RS-GP22) +15.699 δευτ
15 Φράνκο Μορμπιντέλι ITA Monster Yamaha (YZR-M1) +23.331 δευτ
16 Τζόαν Μιρ ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Repsol Honda (RC213V) +24.894 δευτ
17 Pol Espargaro ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Tech3 GASGAS (RC16) +27,169 δευτ
18 Άλεξ Ρινς ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ LCR Honda (RC213V) +28.980s
19 Μπραντ Μπάντερ RSA Red Bull KTM (RC16) +43.090s
Aleix Espargaro ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Aprilia Racing (RS-GP23) DNF
Μαρκ Μάρκες ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Repsol Honda (RC213V) DNF
*Νεοσύλλεκτος.

MotoGP Ινδονησία:  Το παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP 2023 έχει νέο ηγέτη τίτλου αφού η νίκη του Jorge Martin στο Mandalika Sprint συνδυάστηκε με μια χαμηλή όγδοη θέση για τον Francesco Bagnaia, ανατρέποντας το μικρό πλεονέκτημα του κυρίαρχου πρωταθλητή πριν από τον αγώνα.

Ινδονησία MotoGP Sprint: Νέα βαθμολογία Παγκόσμιου Πρωταθλήματος
Ο Martin πάλεψε από την έκτη θέση στο grid για να πάρει το προβάδισμα από τον Maverick Vinales της Aprilia με πέντε γύρους να απομένουν.

Ένας αγωνιζόμενος Vinales συνέχισε να ξεθωριάζει και τον ξεπέρασαν οι τραυματίες αναβάτες VR46 της Ducati, Luca Marini, που προκρίθηκαν στην pole, και Marco Bezzecchi στα τελευταία στάδια. Ξεκινώντας μόλις 13ος στο grid, το χειρότερο του στη σεζόν, αφού απέτυχε να προχωρήσει πέρα ​​από τα Προκριματικά 1, το προβάδισμα τριών πόντων του βασιλιά πρωταθλητή Bagnaia έναντι του Martin ήταν σε προφανή κίνδυνο.

Ο Bagnaia, του οποίου τα πρόσφατα προβλήματα πέδησης φαίνεται να συνεχίστηκαν παρά τους προηγούμενους ισχυρισμούς για επιδιόρθωση, κέρδισε τρεις θέσεις νωρίς όταν ο Marc Marquez έπεσε έξω, στη συνέχεια ο Aleix Espargaro έπεσε και κατέστρεψε τον Brad Binder.

Αλλά ο Ιταλός ήταν ακόμα μόνο όγδοος στη μέση απόσταση, όπου παρέμεινε στη σημαία, περνώντας τη γραμμή ακριβώς πίσω από τον συμπαίκτη της Ducati, Enea Bastianini.

Ο Χόρχε Μάρτιν «σε όνειρο» μετά το Σπριντ στην ΙνδονησίαSprint του GP της Ινδονησίας και ανακτά το προβάδισμα του πρωταθλήματος εις βάρος του Φραντσέ σκο Μπαγκνάγια.

Συγγραφέας μιας υπέροχης επιστροφής κατά τη διάρκεια του Sprint του Grand Prix της Ιν δονησίας, ο Jorge Martin δεν άφησε καμία ευκαιρία στους πέντε οδηγούς που ξεκίνησα ν μπροστά του στο grid και κέρδισαν μετά από δεκατρείς γύρους δοκιμών.

Ένα απου άτισε έβδομος μετά την αποτυχία στα Προκριματικά.

«Η προκριματική συνεδρία ήταν πολύ περίπλοκη, αλλά τελικά είμαι πολύ χα ρούμενος με το αποτέλεσμα του Sprint”, αντιδρά ο Μάρτιν απευθείας στο μικρόφωνο το υDAZN . Το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς μένει να γίνει, και δεν θα είναι εύκολο να ξεκινήσετε την έκτη θέση αύριο. Έχω τουλάχιστον ένα πλεονέκτημα έναντι του Marco [Bezzecchi] που ξεκινάει ένατος, και του Pecco [Bagnaia] που ξεκινά από τη δέκατη τρίτη θέση. »

Νόμιζα ότι η πίστα θα μου ταίριαζε λιγότερο και τελικά τα πήγαμε πολύ καλ ά, συνεχίζει. Αύριο ο αγώνας θα είναι πολύ σωματικός και θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρ ωμένοι. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να επιστρέψω τόσο γρήγορα, γιατί οι επιδόσεις τω ν άλλων είναι απρόβλεπτες σε αγωνιστικές συνθήκες. Για παράδειγμα, σκέφτηκα ότι θα ξεφορτωθώ γρήγορα τον Φάμπιο [ Κουαρτάρα ρο ], ο οποίος με ταλαιπώρησε πολύ. 

MotoGP είναι ένα όνειρο, είναι πραγματικ ά ένα όνειρο, σας ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη », καταλήγει ο Ισπανός που φαίνεται να παλεύει για να πετύχει το κατόρθωμά του.

Επτά βαθμοί χωρίζουν τώρα τους δύο ηγέτες της κατάταν ος όφελος του Μαδριλένου, ενώ έξι Grand Prix και πέντε Sprint απομένουν να διεκδικηθούν.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο Sergio Perez απολογείται σε Christian Horner και Helmut MarkoCFMoto 800MT Explore Edition η παρουσίαση που πρέπει να δεις πριν αγοράσειςΟ Fabio Quartararo απαιτεί από τη Yamaha: «Κάνε αυτό που θέλω αλλιώς θα φύγω»21o Motor Festival και ο απόηχος δεν σταματά…

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
MotoGP Ινδονησία, Ducati,MotoGP indonisia, Ducati