Ολυμπιακός: Οι ημερομηνίες με Μπασακσεχίρ

Πήρε αυτό που ήθελε ο Ολυμπιακός στα προκριματικά που έδωσε με τη Βικτόρια Πλζεν, νικώντας τους Τσέχους με 4-0 στο Καραϊσκάκη. Στην επόμενη φάση των προκριματικών που υπάρχει για τον Ολυμπιακό θα παίξει με την Μπασακσεχίρ.

Είναι γνωστός από πριν ο αντίπαλος. Οι Τούρκοι είναι δυνατοί και θέλουν προσοχή από τους «ερυθρόλευκους».

Οι ημερομηνίες επίσης είναι γνωστές για τις αναμετρήσεις

με την Μπασακσεχίρ. Ο Ολυμπιακός θα δώσει το πρώτο ματς στην Τουρκία στις 7 Αυγούστου. Μάλιστα έγινε γνωστή και η ώρα, καθώς ο αγώνας θα γίνει στις 20:45, εκτός έδρας.

Όσον αφορά το επαναληπτικό ματς, το οποίο θα γίνει στο Καραϊσκάκη, είναι προγραμματισμένο για τις 13 Αυγούστου. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 21:30, όπως ακριβώς ήταν και το ματς με τη Βικτόρια Πλζεν στο γήπεδο του Φαλήρου.

Αυτές είναι οι ημερομηνίες και οι ώρες των αγώνων του Ολυμπιακού για τη συνέχεια του στο Champions League. Με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ως πρώτο μεγάλο στόχο της σεζόν, την πρόκρισή τους στους ομίλους της διοργάνωσης.

Από την άλλη όμως με τη νίκη-πρόκριση επί της Βικτόρια Πλζεν οι Πειραιώτες έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στους ομίλους του Europa League. Αλλά όπως δήλωσε και ο Πέδρο Μαρτίνς ο στόχος είναι το Champions League. Αυτός είναι και ο πρώτος μεγάλος στόχος που έχει θέσει ο Ολυμπιακός.

The post Ολυμπιακός: Οι ημερομηνίες με Μπασακσεχίρ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα