Βρμπα: "Ο Ολυμπιακός άξιζε την πρόκριση" (video)

Δεν χρειάστηκε να καταφύγει σε δικαιολογίες ο προπονητής της Βικτόρια Πλζεν μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο Πάβελ Βρμπα παραδέχτηκε την ανωτερότητα των "ερυθρόλευκων" στο μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι, στους οποίους απέδωσε τα εύσημα για τη νίκη τους και την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Είπε στη συνέντευξη Τύπου:
Για το παιχνίδι: "Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Είναι πολύ απλό. Ο Ολυμπιακός
ήταν πολύ καλύτερος από εμάς και άξιζε την πρόκριση και την πήρε".

Για τον αποκλεισμό: "Δεν είμαι ιδιοκτήτης της ομάδας. Μην με ρωτάτε εμένα για αυτό. Παίζουμε με την Αντβέρπ και θα προσπαθήσουμε εκεί να περάσουμε".

Για την εικόνα της ομάδας του: "Φοβόμασταν αρκετά. Είχαμε μεγάλη πίεση. Υπήρχε και το δοκάρι. Στο 2ο μέρος ήταν σαν επανάληψη των 20 πρώτων λεπτών. Το κακό ήταν πως δεχθήκαμε τρία γκολ από στατικές φάσεις και κάναμε πολλά ατομικά λάθη. Ο Ολυμπιακός είχε το κίνητρο. Έπαιξε σκληρά και τα κατάφερε".

Για τη φάση με τον Χροσόφσκι:" Εάν είχαμε βάλει πρώτοι γκολ θα είχαμε πιο καλή ψυχολογία. Όμως θα ξαναπώ κέρδισε ο καλύτερος".

Για την άμυνα, αλλά και για το ότι στην επίθεση δεν έγιναν πολλές φάσεις: "Είναι πράγματα που συμβαίνουν. Την περασμένη εβδομάδα ο Ολυμπιακός δεν είχε τα σουτ".

Για το επίπεδο του ρόστερ που είχε αναφέρει και το τελικό αποτέλεσμα: "Δεν νομίζω ότι έχω άλλη άποψη, όχι".

Για τη συνέχεια: "Πρέπει να δούμε την πραγματικότητα. Να δούμε το πρωτάθλημα και το Europa".

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: "Εξεπλάγην θετικά με την ατμόσφαιρα. Ήταν τρομερή και θα ήθελα να την έχουμε στην Τσεχία. Στον Ολυμπιακό εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Το ίδιο και ο κόσμος του. Δεν ξέρω εάν μας επηρέασε τόσο πολύ. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή. Μου φάνηκε ότι στήριζαν πολύ καλά την ομάδα τους".

Για το φιλικό με την Φόρεστ με τις στημένες φάσεις που έβαλε γκολ ο Ολυμπιακός και το ότι μάλλον θα το είχε επισημάνει: "Όλα έχουν την αξία τους. Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός και εμείς τρομερά κακοί σε όλα".
Keywords
Τυχαία Θέματα