Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ πάει να κάνει το απίστευτο στα τέσσερα ματς φωτιά – Ήδη έτσι ετοιμάζεται

11:57 6/3/2024 - Πηγή: Sportime

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ πάει να κάνει το απίστευτο και τους κάνει να τρίβουν τα μάτια τους στο Ρέντη, για το πως ετοιμάζει τα τέσσερα ματς φωτιά που έρχονται για τους ερυθρόλευκους.

Ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ προετοιμάζει τον Ολυμπιακό για τέσσερα ματς φωτιά με την Μακάμπι (δύο φορές), τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

Ο Βάσκος σε όλες του τις ομιλίες τονίζει στους ποδοσφαιριστές του την κρισιμότητα των τεσσάρων

αγώνων ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ο τρόπος που προετοιμάζει την ομάδα για τους αγώνες.

Τι κάνει λοιπόν ο Μεντιλίμπαρ; Σύμφωνα με τα όσα έχει δείξει έως τώρα, ο προπονητής του Ολυμπιακού σχεδιάζει να παίξει και στα τέσσερα κρισιμότατα παιχνίδια των ερυθρόλευκων με ανοιχτό ροτέισον.

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ πάει να κάνει το απίστευτο στα τέσσερα ματς φωτιά – Ήδη έτσι ετοιμάζεται

Τι σημαίνει αυτό; Πως ο Μεντιλίμπαρ θα βάλει και στα τέσσερα ματς πολλούς παίκτες στην ενδεκάδα, ακολουθώντας πάλι (σ.σ. όπως δείχνει έως τώρα) την πεπατημένη με τα παιχνίδια με Αστέρα και Παναιτωλικό.

Ίσως μόνο ο Κάρμο να είναι η μοναδική σταθερά της ενδεκάδας, την ώρα που ο παρτενέρ του μπορεί να είναι από τον Ρέτσο έως ακόμα και τον Άμπι (σ.σ. είναι πολύ ικανοποιημένος μαζί του ο Μεντιλίμπαρ) ή το Ντόι.

Δεν… καταλαβαίνει τίποτα ο Βάσκος, ο οποίος θεωρεί πως δεν μπορεί να βγει η δύσκολη σειρά με μικρό ροτέισον ενώ είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Προσέξτε, το ότι είναι ικανοποιημένος και τους πιστεύει δεν σημαίνει ότι δεν τους κάνει συνεχώς παρατηρήσεις για πράγματα που δεν του αρέσουν, ώστε ο Ολυμπιακός να παίξει τη μπάλα που θέλει ο προπονητής του. Θέλει πρέσινγκ ψηλά, γρήγορες αντιδράσεις σε άμυνα και επίθεση, αμυντική λειτουργία από όλη την ομάδα και αποτελεσματικότητα στα τελειώματα.

Πλέον και οι προπονήσεις των ερυθρόλευκων έχουν αλλάξει, καθώς ο Μεντιλίμπαρ έχει προσθέσει την ένταση, σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης.

Διαβάστε επίσης:

Ο Ολυμπιακός πρέπει να ανανεώσει τον Ελ Κααμπί

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ είπε ατακάρα – Τι είπε στους παίκτες για πλέι οφ και Conference

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα