Αποδυτήρια: Έκανε μανσέτα φώναζε ο Ιωαννίδης – Ενοχλημένοι στον Ολυμπιακό από το σκληρό παιχνίδι του Βόλου

10:28 6/3/2024 - Πηγή: Sportime

Αποδυτήρια μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας της σεζόν στη Super League. Βέβαια, τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα. Στα play off της SL θα κριθούν τα πάντα σε ότι αφορά τον τίτλο. Ο Παναθηναϊκός φωνάζει για την τελευταία φάση. Ο Φώτης Ιωαννίδης έκανε λόγο για μανσέτα στη φυσούνα. Ενοχλημένοι στον Ολυμπιακό

από το σκληρό παιχνίδι του Βόλου.

Ο Παναθηναϊκός και τα όσα έγιναν με τη διαιτησία στο ματς με τον ΟΦΗ είχε την τιμητική του. Ο Φώτης Ιωαννίδης δεν είναι από τους τύπους που μιλάνε πολύ μέσα στο παιχνίδι. Ωστόσο, στο τέλος της αναμέτρησης με τους Κρητικούς έλεγε προς το διαιτητικό τρίο πως στην τελευταία φάση ο παίκτης του ΟΦΗ «έκανε μανσέτα».

Πριν από το χέρι βέβαια, η μπάλα έχει ακουμπήσει στο πρόσωπο. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν είναι τελικά πέναλτι η συγκεκριμένη φάση. Έχει τα θέματά του το «τριφύλλι» είναι η αλήθεια. Η αντίδραση του Ιωαννίδη στα αποδυτήρια δείχνει πως η νευρικότητα είναι εν αφθονία πλέον στην ομάδα του Φατίχ Τερίμ.

Στον Ολυμπιακό υπήρξε επίσης εκνευρισμός. Για άλλο όμως λόγο. Στο πρώτο πεντάλεπτο ο Βόλος είχε δολοφονικά μαρκαρίσματα. Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του Μπαριέντος πάνω στον Μασούρα. Αλλά δεν ήταν το μόνο. Το σχολίαζαν και μάλιστα έντονα οι «ερυθρόλευκοι» το συγκεκριμένο γεγονός.

ΑποδυτήριαΌλα δεξιά
Κανείς δεν το περίμενε. Μέσα σε έναν σκάρτο μήνα, έξι παιχνίδια (με ισάριθμες νίκες) έχει αλλάξει αγωνιστικά ο κόσμος του Ολυμπιακού. Rotation κόντρα στο rotation, πάντα με ρεπό ανάμεσα στην εβδομάδα των τριών αγώνων και με ένα συγκεκριμένο πλάνο στο παιχνίδι του, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει ήδη αφήσει το στίγμα του στους «ερυθρόλευκους». Ο Ισπανός προπονητής έχει δώσει το άγγιγμα του Μίδα στον Ελ Κααμπί (9 γκολ σε 7 αγώνες μαζί του) και το φίλτρο της αγωνστικής νιότης στον Ποντένσε. On time, παρακαλώ…Φατίχ, έχουμε θέμα!
Δύο πεταμένοι βαθμοί με την Λαμία. Με παίκτη λιγότερο (σ.σ.: η αντίπαλος), παρακαλώ! Δύο πεταμένοι βαθμοί με την Κηφισιά. Αλλοι δύο στο Ηράκλειο. Με έναν Παναθηναϊκό «χαμένο» σε ένα αόριστο πλαίσιο παιχνιδιού, χάνοντας ευκαιρίες, αλλά δίχως αγωνιστικό GPS. Ο Μπακασέτας ακόμη αγνοείται, ο κόουτς Φατίχ Τερίμ έχει πληρώσει τις αμυντικές του επιλογές (Ούγκο, Ακαϊντίν) και ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη; Ιωαννίδης! Από (κάποτε) πρωτοπόρος, ο Παναθηναϊκός ξεκινάει τα πλέι οφ 4ος και καταϊδρωμένος. Μιλάμε για ιμάμ μπαϊλντί…ΑΕΚ (δεν) είσαι…
Ο κόσμος δε χάθηκε! Επ’ ουδενί. Από την άλλη, όμως, να σηκώνουν ποδοσφαιρικό ανάστημα ο Ανσαριφάρντ που δεν θα ήταν στο οικογενειακό σου δίτερμα και ο Φετφατζίδης που έφυγε «νύχτα» από τον ΑΠΟΕΛ μεταφέρουν την αίσθηση πως η ΑΕΚ δεν είναι «ατσαλάκωτη». Επαναλαμβάνω, η ΑΕΚ της έντασης, της ταχυδύναμης, της ομάδας που πλέον παίζει ΜΟΛΙΣ ένα ματς ανά εβδομάδα. «Χάθηκε» το πλεονέκτημα της κορυφής στο «Βικελίδης» και μαζί η ψυχολογία. Η ΑΕΚ «βγάζει» θέματα. Αμυντικά, επιλογών προσώπων και δεν υπάρχει η περυσινή υπεροπλία. Κόουτς, ακούω…Όπως θες…
Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν κάνει εκπτώσεις! Ούτε για δείγμα. Εδώ απέναντι στον ΠΑΟΚ της καρδιάς του είχε «ποτίσει» τα αποδυτήρια με το ανάλογο πνεύμα αυταπάρνησης. Στην περίπτωση του Αμρ Ουάρντα, ίσως, είναι η εξαίρεση στον κανόνα. Ο Αιγύπτιος μαζί του είναι ο free lancer. Διότι, είναι ο παίκτης που βιώνει την απόλυτη αίσθηση της αλάνας στο γήπεδο. Εκείνος που κάνει τα δικά του χωρίς τακτική πειθαρχία. Τουλάχιστον, υπάρχει ανταποδοτικότητα: 2 γκολ (και) απέναντι στην Τρίπολη, στο +8 από την ζώνη του υποβιβασμού.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα