Tennis in Greece: Ευκαιρία για απόδραση στο μαγευτικό Μυστρά

11:04 6/3/2024 - Πηγή: Tennis24

Ο Φίλιππος Καραφυλλίδης και η ομάδα του επιστρέφουν για ένα ακόμη Τennis retreat στις 19 με 21 Απριλίου στο 5* Mystras Grand Palace Resort and Spa στο μαγευτικό Μυστρά́.

Αυτή τη φορά οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν αν θέλουν ένα σαββατοκύριακο γεμάτο τένις ή γεμάτο Yoga! Ένα Retreat για παίκτες όλων των επιπέδων που αναζητούν μια ξεχωριστή, έντονη και σχεδιασμένη στα μέτρα τους εμπειρία τριών ημερών.

Ζήστε μια απόλυτη αθλητική εμπειρία!
Ένα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο γεμάτο αθλητισμό, χαλάρωση και ευεξία.

Ως παίκτης του τένις θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την τεχνική σας και την απόδοση στο γήπεδο παίζοντας με άλλους λάτρεις του αθλήματος. Αν πάλι η παρέα σας δεν παίζει τένις μπορεί να απολαύσει ξεχωριστό πρόγραμμα yoga!

Το μαγευτικό περιβάλλον του Mystras Grand Palace Resort and Spa, θα κάνει τις συνεδρίες yoga αξέχαστες και θα συμβάλει στην ισορροπία και την ευεξία σας.

Κύρια χαρακτηριστικά του Retreat:

– 6 ώρες έντονης προπόνησης: Coaching, διπλά παιχνίδια, ελεύθερο χρόνο στο γήπεδο με τον Φίλιππο Καραφυλλίδη και την ομάδα του.

– Μίνι Τουρνουά́: Δοκιμάστε τις δεξιότητες σας σε ένα φιλικό τουρνουά, μια ευκαιρία να εφαρμόσετε αυτό που έχετε μάθει σε ένα πιο ανταγωνιστικό́ περιβάλλον.

– 6 ώρες μαθήματα Yoga: διαλογισμός, τεχνικές χαλάρωσης που αναζωογονούν το μυαλό, το σώμα και την ψυχή.

– Διαμονή́ στο Mystras Grand Palace Resort and Spa: Ένα πολυτελές καταφύγιο 5 αστέρων που εκπροσωπεί πλήρως το μυστηριακό μεγαλείο περασμένων εποχών και ενσαρκώνει στο απόλυτο την ιδέα μίας μοναδικής εμπειρίας διακοπών που ξετυλίγεται σε ένα πολυτελές, παραμυθένιο σκηνικό.

Το Τennis in Greece προσφέρει πολλά δώρα στους συμμετέχοντες. Εκτός από το συλλεκτικό αθλητικό μπλουζάκι του Tennis in Greece, δωροεπιταγές απo τη Babola και το Type Center και άλλα πολλά!

Λεπτομέρειες του Retreat:
– Ημερομηνία: 19 -21 Απριλίου

– Τοποθεσία: Mystras Grand Palace Resort and Spa, Μύστρα (https://www.mystraspalace.com/)

– Τιμές πακέτου: Μονόκλινο από́ 465€ | Δίκλινο από́ 395€

Μην χάσετε αυτή την εξαιρετική́ ευκαιρία να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας, να δημιουργήσετε νέες φιλίες και να απολαύσετε μια αξέχαστη εμπειρία τένις και yoga στην καρδιά́ του Μυστρά́.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, εξασφαλίστε τη θέση σας και κάντε κράτηση τώρα στο www.tennisingreece.com

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο +30 6934667655 ή να στείλετε email στο [email protected].

Ακολουθείστε μας στα social media (Facebook & Instagram) για να ενημερώνεστε για όλες τις λεπτομέρειες καθώς και για τα Tennis retreat που θα ακολουθήσουν!

The post Tennis in Greece: Ευκαιρία για απόδραση στο μαγευτικό Μυστρά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα