Ολυμπιακός: Φουλ ανάλυση από τον Πέδρο Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται και για τα ματς του Champions League, με τον Πέδρο Μαρτίνς να πέρασε ένα διήμερο γεμάτο αναλύσεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα πάνε σε ένα 20ήμερο γεμάτο προκλήσεις. Πιο συγκεκριμένα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τις Μαρσέιγ (21/10, εντός), Πόρτο (27/10, εκτός), Μάντσεστερ Σίτι (3/11, εκτός).

Διαβάστε επίσης – Ολυμπιακός:

Αυτό είναι το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Μπα

Σε τρεις σερί εβδομάδες ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με όλους τους αντιπάλους του ομίλου του.

Κι αν ξεκινούν εντός με την Μαρσέιγ, μετά θα έχουν δύο σερί ταξίδια.

Σχετικά με το πρωτάθλημα, το Σάββατο οι νταμπλούχοι Ελλάδας υποδέχονται τον επικίνδυνο Ατρόμητο.

Κι ενώ όλοι οι διεθνείς αναμένεται να βρίσκονται στο Ρέντη από την Πέμπτη. Με την Παρασκευή να είναι προγραμματισμένο να γίνει μια κανονική προπόνηση πριν το ματς.

Από την άλλη το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, που ήταν προγραμματισμένο να γίνει ενδιάμεσα των αγώνων με Μαρσέιγ, Πόρτο, θα αναβληθεί.

Μετά το ματς με την Πόρτο θα γίνει η εντός αναμέτρηση απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης και έπειτα από την «μάχη» στο Μάντσεστερ, θα διεξαχθεί αυτή της Κρήτης με τον ΟΦΗ.

Ολυμπιακός: Θα δοκιμαστεί το ρόστερ

Ο Ολυμπιακός λοιπόν έχει μπροστά του ένα δύσκολο πρόγραμμα.

Όπου το ρόστερ θα δοκιμαστεί και θα είναι το πρώτο κρας τεστ. Ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς, οι συνεργάτες του και οι αναλυτές δουλεύουν ήδη στο φουλ.

Προκειμένω να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για όλη αυτή την αγωνιστική δραστηριότητα με 6 παιχνίδια σε 22 ημέρες.

Αρχικά έχει γίνει ήδη ανάλυση των Μαρσέιγ, Πόρτο και Μάντσεστερ Σίτι. Φυσικά αν δοθεί η δυνατότητα και λόγω του κορονοϊού, θα σταλούν και «κατάσκοποι» να δουν ματς πρωταθλήματος.

Αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κάνει μια πρώτη ανάλυση. Πέρασε ένα διήμερο μελέτης.

Κυρίως της Μαρσέιγ, που είναι και ο πρώτος αντίπαλος. Το ματς είναι κάτι παραπάνω από «τελικός». Γιατί στόχος είναι η νίκη, ώστε να πάει ο Ολυμπιακός στο Οπόρτο να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Υπάρχει ήδη πλάνο ενδεκάδας και εναλλακτικές λύσεις. Βέβαια όλα αυτά θα επιβεβαιωθούν μέσα από τις προπονήσεις. Και αν όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι και δεν υπάρχουν απρόβλεπτες απουσίες.

Το άρθρο Ολυμπιακός: Φουλ ανάλυση από τον Πέδρο Μαρτίνς εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα