ΠΑΟΚ : Φήμες για Καγκάβα και Ασαμόα (pic)

Μπορεί η μεταγραφική περίοδος όσον αφορά τις αγορές και τις πωλήσεις να έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο η αγορά των ελεύθερων παικτών είναι ενεργή μέχρι τις 16 Οκτωβρίου. Ο ΠΑΟΚ φαίνεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση των Σίνζι Καγκάβα και Κέβιν Ασαμόα.

Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζουν ξένα ΜΜΕ, τα οποία αναφέρουν πως ο Δικέφαλος κοιτάει με πολύ καλό «μάτι» τις περιπτώσεις των δύο άσων. Αμφότεροι, έχουν μείνει ελεύθεροι και

ψάχνουν για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, κουβαλώντας ένα πολύ καλό βιογραφικό.

Από τη μία ο Καγκάβα, είναι 31 ετών και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, Πέρσι φόρεσε τα χρώματα της Σαραγόσα πραγματοποιώντας 36 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και δύο ασίστ στο ενεργητικό του. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μπορούσια Ντόρτμουντ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπεσίκτας.

Από την άλλη, ο Ασαμόα είναι ίδια ηλικία με τον Ιάπωνα και παίζει ως αριστερό μπακ-χαφ. Έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό όνομα στην Ιταλία καθώς έχει παρουσίες με τις Τορίνο, Ουντινέζε, Γιουβέντους και, την τελευταία διετία, με την Ίντερ. Με τους «νερατζούρι» μέτρησε τρεις ασίστ σε διάστημα 53 συμμετοχών.

PAOK is interested in bringing in Shinji Kagawa and Kwadwo Asamoah who are currently free transfers.

— FOOTBALL FANS STUFF (@officialffsnews) October 12, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα