Ολυμπιακός: Έκανε λάθος προετοιμασία ο Μαρτίνεθ;

Ολυμπιακός: Έκανε λάθος προετοιμασία ο Μαρτίνεθ το καλοκαίρι με στόχο να μπει στο Europa League και γι αυτό είναι ντεφορμέ τώρα ο Ολυμπιακός;

Αυτό διερωτήθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον αέρα του του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Σύμφωνα με τον Κώστα Νικολακόπουλο, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ξέροντας πως ο συμπατριώτης του Κάρλος Κορμπεράν έφυγε στις 40 μέρες πέρσι, ίσως έκανε

συγκεκριμένη προετοιμασία στους ερυθρόλευκους για να μπορέσουν να εμφανιστούν έτοιμη νωρίς στη σεζόν, με αποτέλεσμα να έρχεται τώρα το ντεφορμάρισμα.

Ολυμπιακός: Έκανε λάθος προετοιμασία ο Μαρτίνεθ;

Στο Ρέντη, ο Κάρλος Καρβαλιάλ ουσιαστικά κάνει νέα μίνι προετοιμασία στους ερυθρόλευκους, καθώς αν επιβεβαιωθεί αυτό με την προετοιμασία Μαρτίνεθ, σίγουρα θα γίνει πιο δύσκολο το έργο του Πορτογάλου να φορμάρει πάλι την ομάδα.

Την ίδια ώρα σε μία απίστευτη αποκάλυψη για φυσικοθεραπευτή που έφερε το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, προχώρησε ο Κώστας Νικολακόπουλος.

«Ειδικά μία περίπτωση που προκάλεσε πάρα πολύ κουβέντα στο Ρέντη είναι ότι είχε φέρει εκτός από τους πέντε – έξι συνεργάτες του, αναλυτές, βοηθούς, προπονητές γκολκίπερ, είχε φέρει και φυσικοθεραπευτή μαζί του στον οποίο είχε δώσει το ελεύθερο να είναι το Νο1 στο ιατρικό κομμάτι», σημείωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Σύμφωνα λοιπόν με τον ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, με αυτόν «τον φυσικοθεραπευτή υπήρξαν πάρα πολλά προβλήματα με τον Φρέιρε, με τον Ιμπόρα, με τον Ρίτσαρντς, ακόμα ακόμα και το καλοκαίρι με τον Κορεάτη τον Χουάνγκ».

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Η τεράστια απρέπεια Μαρτίνεθ στην προσπάθεια της διοίκησης να τον σώσει – Τι έκανε και τους τρέλανε

Ολυμπιακός: Ο φυσικοθεραπευτής του Μαρτίνεθ που πήγε να χαντακώσει τους παίκτες – Ακόμα το συζητάνε στο Ρέντη

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα