Ο Βαγγέλης Μαρινάκης «τρελάθηκε» και παίρνει κεφάλια!

Δεν βλέπει τις ομάδες του να πηγαίνουν καλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης και γι’ αυτό κάνει αλλαγές. Στον Ολυμπιακό πήρε σκούπα και θα ακολουθήσουν και άλλοι.

Θα γίνει το ίδιο και στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Το πιθανότερο είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης

να απολύσει ξανά προπονητή! Ο Στιβ Κούπερ μάλλον μετρά αντίστροφα μετά το 5-0 με τη Φούλαμ. Τα ρεπορτάζ στην Αγγλία αναφέρουν πως θα κάτσει στον πάγκο και στον αγώνα με τη Γουλβς. Ωστόσο, μετά από αυτόν το πιθανότερο είναι να φύγει.

Ήδη έχουν βγει τα πρώτα ονόματα για να τον αντικαταστήσουν. Ζουλέν Λοπετέγκι και Μάρκο Σίλβα παίζουν σύμφωνα με τη «Daily Mail». Ο δεύτερος έχει περάσει από τον Ολυμπιακό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον ξέρει καλά, αλλά ο Πορτογάλος έχει συμβόλαιο με τη Φούλαμ.

Μόνο που εκτός του προπονητή θα φύγουν και άλλοι. Τελειώνουν οι Τζον Γουόραλ και Σκοτ ΜακΚένα! Ο πρώτος είναι αρχηγός, ο δεύτερος αποτελεί μέλος του ροτέισον. Παρ’ όλα αυτά είχαν πει στο περιθώριο τον τελευταίο καιρό και θα περάσουν την πόρτα της εξόδου.

Ο Άγγλος έχει φέτος στο πρωτάθλημα έξι συμμετοχές και ο Σκωτσέζος πέντε. Μόνο που και οι δύο δεν παίζουν εδώ και καιρό. Ο Γουόραλ είναι πέντε αγώνες εκτός αποστολής και έξι χωρίς να παίξει, ο δεύτερος δεν έχει λεπτό συμμετοχής στους τελευταίους δέκα αν και είχε ξεκινήσει ως βασικός τη σεζόν. Οι αποχωρήσεις θα συνεχιστούν!

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα