Ολυμπιακός: Δυνατή πρόταση για Κούτρη

Ο Ολυμπιακός διαθέτει στο ρόστερ του πολλούς παίκτες που έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων. Ανάμεσα τους και ο Λεονάρντο Κούτρης, για τον οποίο φέρεται να υπάρχει μια δυνατή πρόταση.

Η Μαρσέιγ ήταν η ομάδα που έγινε γνωστό πως τον έχει βάλει στο μεταγραφικό της στόχαστρο. Τα γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως έχει καταθέσει πρόταση και περιμένει.

Σενάρια θέλουν την ομάδα της Μασσαλίας να έχει δείξει

έντονο ενδιαφέρον. Είναι δεδομένο πως έχει τσκάρει τον 23χρονο δεξιό μπακ πολλές φορές.

Πάντως ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει δεχθεί πολύ καλή πρόταση, που να τον κάνει να το σκέφτεται. Δεν είναι επιβεβαιωμένο αν αυτή είναι της Μαρσέιγ.

Το σίγουρο είναι πως ο Λεονάρντο Κούτρης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων. Η πλευρά του δείχνει μια προτίμηση προς Ιταλία μεριά!

Ο Ολυμπιακός δεν δείχνει διατεθειμένος να «χαλάσει» κατά πολύ το ρόστερ του. Ειδικά από τη στιγμή που έχει μπροστά του και την ευρωπαϊκή πρόκληση.

Ωστόσο δεν αποκλείεται να μεγαλώσει η πίεση προς τους «ερυθρόλευκους», όσο πλησιάζουμε προς το φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Οσο για τον Λεονάρντο Κούτρη είναι αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό και τα δύσκολα παιχνίδια που έχει μπροστά του.

Πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις και αναμφίβολα το καλοκαίρι μπορεί να είναι καλύτερα αναφορικά με το ενδεχόμενο της μετακίνησης του σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός: Η συμφωνία για Ντοναρούμα και η άφιξη

Στην Έμπολι ο Νικολάου

Ολυμπιακός: Ο ρόλος του Αβραάμ που επιστρέφει!

The post Ολυμπιακός: Δυνατή πρόταση για Κούτρη appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα