Με το Novasports.gr στα Ιωάννινα

Παρακολουθείστε σε live streaming από τη Web TV του Novasports.gr την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος (17:15 Novasports1HD). Επίσης, δείτε στις 18:30 το pre game της αναμέτρηση του Πανιωνίου με την ΑΕΚ
και ακούστε στις 19:30 σε ηχητική μετάδοση την εξέλιξη της αναμέτρησης. Στις 21:40 θα ακολουθήσει το post game του αγώνα, με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 18ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος το Σάββατο. Στις 17:15 ο ΠΑΣ Γιάννινα θα φιλοξενήσει στο γήπεδο “Ζωσιμάδες” τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τις δυο ομάδες να θέλουν μόνο τη νίκη, προκειμένου να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 14η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη 16η θέση με έξι βαθμούς. Ο ΠΑΣ Γιάννινα προέρχεται από την εντός έδρας ήττα 2-1 από τον Ολυμπιακό, ενώ η “ελαφρά ταξιαρχία” είχε αναδειχτεί ισόπαλη 0-0 με τον Λεβαδειακό στη Ριζούπολη.

Στις 19:00 είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση του Παναιτωλικού με την Ξάνθη. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην έβδομη θέση με 23 βαθμούς. Και οι δυο ομάδες θέλουν τη νίκη, ώστε να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για την κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Ο Πανιατωλικός είχε ηττηθεί 3-0 στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής από τον ΟΦΗ στην Κρήτη, ενώ η Ξάνθη είχε επικρατήσει 2-1 του Ατρομήτου στα Πηγάδια.

Τέλος, στις 19:30 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης, ανάμεσα στον Πανιώνιο και την ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη δέκατη θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τρίτη θέση με 30 βαθμούς. Η Ένωση προέρχεται από την εντός έδρας νίκη 3-0 επί του Αστέρα Τρίπολης, ενώ οι Νεοσμυρνιώτες από την εκτός έδρας ήττα 3-0 από τον ΠΑΟΚ. Και οι δυο αντίπαλοι θέλουν τη νίκη, με τους “κυανέρυθρους” να θέλουν να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και τους “κιτρινόμαυρους” να ψάχνουν την παραμονή στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:

Σάββατο 26 Ιανουαρίου

ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης (17:15, Novasports1HD)
Παναιτωλικός-ΑΟ Ξάνθη (19:00)
Πανιώνιος-ΑΕΚ (19:30, Novasports2HD)

Κυριακή 27 Ιανουαρίου

Λεβαδειακός-Άρης (15:00, Novasports1HD)
Λαμία-Ατρόμητος (16:00,)
ΠΑΟΚ-ΟΦΗ (17:15, Novasports1HD)
Παναθηναϊκός-ΑΕΛ (19:00)
Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός (19:30, Novasports1HD)
Keywords
Τυχαία Θέματα