Ο Τσιμίκας τρελάθηκε με αυτό τον παίκτη!

Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και ταυτόχρονα ένας από τους καλύτερους φίλους που έκανε στο ποδόσφαιρο ο Κώστας Τσιμίκας.

Αναφερόμαστε φυσικά στον Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος έφτασε τα 200 γκολ με τη Λίβερπουλ στο 1-2 επί της Κρίσταλ Πάλας. Το δικό του τέρμα ήταν αυτό που σηματοδότησε την αντεπίθεση των «ρεντς».

Δεδομένης της σημασίας του γκολ του η Λίβερπουλ κάνει αφιερώματα στον Σαλάχ. Μόνο τέσσερις παίκτες της έχουν σκοράρει

περισσότερα γκολ από εκείνον με τη φανέλα της. Ποιος ήταν καλύτερος για το να μιλήσει για τον Αιγύπτιο από τον κολλητό του;

Ο Τσιμίκας δήλωσε: «Είναι τρελό το πόσο καλός είναι. Δουλεύει διαρκώς πάρα πολύ και πάντα προσπαθεί να κάνει το παραπάνω, ειδικά στα τελειώματα. Πραγματικά του αξίζουν τα πάντα. Είναι ο άνθρωπός μου στην ομάδα. Είμαστε πάντα μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχω στο πλάι μου».

Στη συνέχεια ο Τσιμίκας μίλησε για τη σημαντική ανατροπή απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας: «Ήταν πολύ δύσκολο. Γενικά είναι ένα πολύ δύσκολο μέρος να πας, αλλά στο τέλος δείξαμε τον χαρακτήρα μας. Δεν τα παρατάμε. Ο Χάρβεϊ (Έλιοτ) έβαλε ένα τρομερό γκολ και πήραμε τους τρεις βαθμούς.

Η Κρίσταλ Πάλας ήταν συμπαγής από την αρχή. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε φάσεις, αλλά δεν πήγαν τα πράγματα όπως τα θέλαμε. Στο τέλος εκείνο που μετράει είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε για τα επόμενα παιχνίδια».

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα