Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Παράδεισος ξανά στα χέρια του Ντίνου

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Παράδεισος των κυριών μπορεί να βρίσκεται σε παύση αυτή τη στιγμή λόγω των εορτών, όμως η συνέχεια με τα επεισόδια του νέου έτους θα φέρουν μεγάλες ανατροπές.

Η σειρά του Alpha σταμάτησε σε ένα κρίσιμο σημείο της ιστορίας καθώς η Μιράντα ανακάλυψε ότι η Αμαλία είναι κόρη της και στη συνέχεια χώρισε τον Ντίνο. Ο Ντίνος βλέπει τα πάντα να καταρρέουν όμως αυτό δε θα κρατήσει πολύ.

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Έτσι ξαναπαίρνει
τον Παράδεισο ο Ντίνος

Η αιφνίδια απόφαση της Μιράντας να δώσει τέλος στο γάμο της έχει σοκάρει τον Ντίνο. Εκείνος την πιέζει να γυρίσει πίσω όμως εκείνη δε βρίσκει το θάρρος να του αποκαλύψει την αλήθεια για την Αμαλία και πως δε θέλει να μπει ανάμεσα στον έρωτά τους.

Ο Ντίνος περνάει μόνος και απαρηγόρητος τα Χριστούγεννα στον παράδεισο έχοντας κλειστεί πλέον στον εαυτό του. Όλοι προσπαθούν να τον στηρίξουν μαζί σε αυτούς και η Αμαλία. Η κοπέλα τότε παίρνει απόφαση να κάνει κάτι δραστικό για να ανέβει η ψυχολογία του Ντίνου.

Η Αμαλία ζητάει από τον Σίμο να πουλήσει το μερίδιο του Παραδείσου που κατέχει στον Ντίνο. Του εξηγεί πως ο Παράδεισος είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να δώσει χαρά στον Ντίνο και πως αυτή έχει τύψεις για τον χωρισμό του με τη μητέρα της.

Εκείνος το σκέφτεται αρχικά όμως τελικά δέχεται να δώσει τέλος στη διαμάχη τους και να παραχωρήσει το μαγαζί στον Ντίνο ο οποίος μένει έκπληκτος και δέχεται με τη σειρά του τη συμφωνία.

Διαβάστε επίσης:

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Μιράντα κάνει το μοιραίο λάθος – Έξαλλη η Αμαλία

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ζευγάρι Ευγενία και Φάνης μετά την κηδεία του Μάρκου

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τέλος Ισίδωρος – Αμαλία

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα