Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Πιπίτσα πιέζει τον Πάρη να κάνει αυτό που δεν πρέπει

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις για τον Πάρη στην συνέχεια της σειράς, ο Παράδεισος των κυριών που πλέον πιέζεται από την Πιπίτσα να κάνει αυτό που δεν πρέπει.

Η σειρά του Alpha καθηλώνει και στη δεύτερη σεζόν της με τις ανατροπές να διαδέχονται η μία την άλλη. Όσα έχουμε δει όμως δεν είναι τίποτα μπροστά σε ότι έρχεται.

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Πιπίτσα πιέζει τον Πάρη να κάνει αυτό που δεν πρέπει

Στη συνέχεια της σειράς του Alpha, η εξαφάνιση της Λιζέτας

για δεύτερη φορά και η κλοπή της μπομπίνας γίνεται πονοκέφαλος για την αστυνομία, που αναζήτα τρόπο να εντοπίσει τα ίχνη της καθώς όλοι πια πιστεύουν ότι κινδυνεύει.

Ο Φώτης βλέπει στη Λιζέτα την ευκαιρία της ζωής του να πιάσει την καλή και δεν φοβάται να ρισκάρει παίζοντας σε διπλό ταμπλό ανάμεσα στη Βικτώρια και τον Αποστόλη.

Μένει να δούμε, αν θα κερδίσει ή θα χάσει. Τη στιγμή που ο Πάρης και η Γεωργία είναι ευτυχισμένοι μετά από καιρό και ονειρεύονται τη νέα τους ζωή, η Πιπίτσα πιέζει τον Πάρη να της κάνει μια χάρη, που θα πρέπει να την κρατήσει κρυφή αναστατώνοντας και πάλι τα σχέδια και τη γαλήνη του ζευγαριού.

Ο Σίμος δεν αντέχει την αινιγματική συμπεριφορά και τα μυστικά της Αμαλίας και αναρωτιέται μήπως θα ήταν καλύτερα να διακόψουν, αν πρόκειται η σχέση τους να παραμείνει κρυφή. Η απόφαση της Αμαλίας άλλους θα ξαφνιάσει ευχάριστα κι άλλους δυσάρεστα.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά ο Παράδεισος των κυριών και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ανατροπή με τον Σίμο-Τελειώνει τον Ντίνο και τη Μιράντα!

Ο Παράδεισος των κυριών: Τέλος η Λιζέτα – Την δολοφονεί αυτός που περιμέναμε

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο νέος ύποπτος για την υπόθεση του εμπρησμού στον Παράδεισο

Ο Παράδεισος των Κυριών: Τέλος η Λόλα – Μάγια και Φώτης καταγγέλλουν τον Χρήστο για φόνο

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα