Αυτός ο παίκτης θα πάρει ευκαιρία από τον Λουτσέσκου στο ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός

Στροφή στις εγχώριες διοργανώσεις και στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός κάνει ο δικέφαλος του βορρά με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ετοιμάζεται να δώσει ευκαιρία σε έναν παίκτη με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής φέτος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, είναι αναγκασμένος να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες δύο κομβικών παικτών έως τώρα στη σεζόν.

Ο λόγος φυσικά για τον Μπάμπα Ράχμαν και τον βιονικό Τάισον Φρέντα οι οποίοι αμφότεροι είναι

τιμωρημένοι λόγω καρτών και έχουν δηλωθεί από πλευράς δικεφάλου να εκτίσουν τη ποινή τους στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα του Αγρινίου (12/11, 17:30).

Με αυτόν τον τρόπο, γίνεται κατανοητό πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει την ευχέρεια να χρησιμοποιήσει απέναντι στον Παναιτωλικό τη βασική του μέχρι σήμερα αριστερή πλευρά.

Αυτός ο παίκτης θα πάρει ευκαιρία από τον Λουτσέσκου στο ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός

Την ίδια ώρα, ο προβληματισμός για τον Μπάμπα είναι ακόμη μεγαλύτερος καθώς αντιμετωπίζει και πρόβλημα τραυματισμού από το παιχνίδι με την Αμπερντίν, από το οποίο είχε αποχωρήσει με ενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο.

Ο Γκανέζος αριστερός οπισθοφύλακας χθες (10/11) έκανε θεραπεία και σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει και για πόσο καιρό θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός των πλάνων του Λουτσέσκου.

Κάπως έτσι, ο παίκτης που θα πάρει ευκαιρία στο ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός θα είναι ο Ράφα Σοάρες που έχει να βρεθεί στο αρχικό σχήμα του δικεφάλου από την εκτός έδρας ευρωπαϊκή αναμέτρηση στη Σκωτία κόντρα στην Αμπερντίν.

Ο Πορτογάλος ήταν αυτός που κουβάλησε την ομάδα στη θέση του αριστερού μπακ σχεδόν σε όλη τη περσινή σεζόν, όμως η επιστροφή του Μπάμπα στην Τούμπα ανέτρεψε με αρνητικό πρόσημο τα δεδομένα για τον ίδιο.

Ο Αφρικανός είναι αλήθεια πως είναι αφοπλιστικός στη δεύτερη θητεία του στα ασπρόμαυρα, έχοντας πάρει τη φανέλα του βασικού σπίτι του και δικαιώνει όσους επέμεναν για την απόκτηση του.

Με αυτά και με αυτά, έχει φτάσει τις 17 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, αφήνοντας αντίστοιχα τον Ράφα Σοάρες στις 6 συμμετοχές που μεταφράζονται σε 405 αγωνιστικά λεπτά.

Την Πέμπτη (9/11), ο Πορτογάλος πήρε χρόνο και κόντρα στους Αγρινιώτες ετοιμάζεται να αποδείξει τον βαθμό ετοιμότητας του εκ νέου.

Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα