Ο ΠΑΟΚ νίκησε όμως ο Λουτσέσκου δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος – Τι είπε για τους νέους παίκτες

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 του Ατρομήτου στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, όμως ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα των «ασπρόμαυρων».

Ο Ρουμάνος τεχνικός σχολίασε αρχικά το γεγονός πως κατάφεραν να νικήσουν μετά από διακοπή μετά από τρία χρόνια, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως περιμένει ακόμα καλύτερη εικόνα από την ομάδα.

Μιλώντας για τον Μαγκομέντ

Οζντόεφ που σκόραρε δύο φορές, αλλά και όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού, τόνισε πως βρίσκεται στην αναμονή για ακόμα περισσότερα και πως «ο χρόνος είναι με τον ΠΑΟΚ».

Αρχικά σημείωσε πως: «Η αλήθεια είναι ότι κερδίζουμε για πρώτη φορά μετά από διακοπή, δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος ωστόσο. Έτσι είμαι εγώ! Φτάσαμε κοντά στην εστία του Ατρομήτου στο πρώτο ημίχρονο, ίσως θα έπρεπε να αυξήσουμε τον ρυθμό κυκλοφορίας της μπάλας για να διαχειριστούμε καλύτερα την κατάσταση που ήμασταν. Νομίζω ότι ο τρόπος με τον οποίο κυριαρχήσαμε ήταν ο τρόπος που μας οδήγησε να κερδίσουμε πολλά στατικά χτυπήματα όπου και προήλθε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος διεκδίκησε περισσότερα πράγματα, κυριαρχήσαμε όμως και σκοράραμε δύο γκολ που ακυρώθηκαν ως οσφάιντ. Ήταν ένα παιχνίδι που ήταν υπό τον έλεγχο μας. Στα τελευταία 4-5 λεπτά είχα μια ανησυχία γιατί δεν διαχειριστήκαμε σωστά κάποιες μπάλες, οδηγήσαμε το παιχνίδι σε κάποιες καταστάσεις που δεν θα έπρεπε. Αυτές οι μπάλες που δεν έπρεπε να χάσουμε με κράτησαν σε πίεση και μία ένταση, εμένα και τους συνεργάτες μου»..

Για τα γκολ του Οζντόεφ και την ενσωμάτωσή του: «Είμαστε σε έναν καλό δρόμο, είναι φυσιολογικό ότι ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας, είναι φυσιολογικό να βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση. Είμαστε δύο μήνες μαζί, μικρό διάστημα, όσο προσαρμόζεται στα δεδομένα της ομάδας, να περιμένουμε περισσότερα από τους ποδοσφαιριστές. Είναι θετικό ότι σκόραρε, δεν έχει σημασία όμως αν σκοράρει ο Οζντόεφ ή κάποιος άλλος».

Μάριος Σταμπουλής για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα