H διαιτησία του Μαρέσκα στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός – Το γκολ του Βαγιαννίδη και το μαρκάρισμα του Ντοή – Τι είδε η ΚΕΔ!

Διαιτησία: Με 10 έπρεπε να παίζει ο Ολυμπιακός στο «Καραϊσκάκης» κόντρα στον Παναθηναϊκό που προηγείται. Έπρεπε να αποβληθεί ο Ντόη για το μαρκάρισμα στον Τζούρισιτς!

Εξαιρετικός με κάποια μικρά λάθη σε κάποια φάουλ ο Ιταλός Μαρέσκα στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, αλλά λίγο πριν «βγει» το πρώτο ημίχρονο, μας τα χάλασε!

Στο 40′ ο Ντόη στην προσπάθεια του να ανακόψει τον Τζούρισιτς του «κλειδώνει» το πόδι και με τα δύο του πόδια.

Ο Ιταλός ρέφερι που ήταν

κοντά στη φάση είδε την παράβαση, καταλόγισε το φάουλ, αλλά έδειξε κίτρινη κάρτα στον αμυντικό του Ολυμπιακού. Το μαρκάρισμα σύμφωνα με τις οδηγίες της UEFA σε περιπτώσεις «κλειδώματος» ειναι ξεκάθαρες και αυστηρές. Κόκκινη κάρτα, την οποια όμως δεν έβγαλε ο Ιταλός και δεν διόρθωσε το λάθος ο συμπατριώτης του VAR.

Κανονικό το γκολ που πέτυχε ο Παναθηναϊκός!

Εκδοχές για οφσάιντ στο γκολ του Παναθηναϊκού διατυπώθηκαν σε κάποια ΜΜΕ, ωστόσο το γκολ που πέτυχε ο Παναθηναϊκός στο «Καραϊσκάκης». Ο Ιωαννίδης την στιγμή που ο Βαγιαννίδης κάνει την πρώτη επαφή με τη μπάλα είναι σε θέση οφσάιντ, αλλά δεν κάνει παράβαση. Ο Ρέτσος χωρίς να μαρκάρεται και με τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού πίσω του και όχι μπροστά του, παίζει χωρίς επηρεασμό τη μπάλα η οποία πάει σε συμπαίκτη του. Από εκεί και μετά η φάση αλλάζει και το τέρμα μετράει κανονικά!

Πως κρίνει η ΚΕΔ την διαιτησία του Μαρέσκα!

Ο Πίτερ Φρόιντφελντ ο οποίος είναι πλέον ο αρχιδιαιτητής στην ΚΕΔ είδε το ντέρμπι, όσο παίχθηκε ποδόσφαιρο και έκρινε οτι η διαιτησία του Ιταλού Μαρέσκα ήταν καλή. Για το μαρκάρισμα του Ντόη στον Τζούρισιτς, κρίνει οτι είναι μια περίπτωση border line και όποια απόφαση πάρει ο διαιτητής πάει μαζί του. Για το γκολ του Παναθηναϊκού ο πρόεδρος της ΚΕΔ είδε αυτό που έγραψε και το Sportime. Ο Ιωαννίδης είναι σε θέση οφσάιντ, αλλά δεν επιδρά ούτε επηρεάζει τον Ρέτσο να παίξει τη μπάλα. Στη συνέχεια η μπάλα πάει σε συμπαίκτη του αμυντικού του Ολυμπιακού και η φάση αλλάζει. Οπότε κανονικό το γκολ και για τον Σουηδό, προς επιβεβαίωση του Sportime.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Αυτό είναι το φύλλο αγώνα – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ!

Όσα είπε ο Βαρούχας για τη διαιτησία

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διαιτησία, Χοντρό, Μαρέσκα, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός,diaitisia, chontro, mareska, olybiakos – panathinaikos